AD

Έφη Θώδη για Πολυχρονόπουλο: Ήθελε να γίνει μάνατζέρ μου, ζήτησε λεφτά μπροστά και η δουλειά χάλασε

«Μου πρότεινε να κλείσουμε δουλειές στο εξωτερικό, εμένα μου άρεσε, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και του λέω εντάξει»

Η Έφη Θώδη μίλησε για τη γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και την επαγγελματική πρόταση που της είχε κάνει.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «T-Live», με αφορμή την έρευνα που πραγματοποιούν οι Αρχές γύρω από την Κοινωνική Κουζίνα, «Ο Άλλος Άνθρωπος».

 

 

«Τον αναγνώρισα τώρα που έγιναν αυτά τα γεγονότα. Τον είδα με το μούσι και λέω “πού τον ξέρω;” και μετά λέω “ρε συ, αυτός είναι ο Κώστας ο Πολυχρονόπουλος που ερχόταν παλιά στα πανηγύρια”. Πριν από 15 χρόνια περίπου, πριν αρχίσει να κάνει τα γεύματα στον “Άλλο Άνθρωπο”, τον είχα συναντήσει σε διάφορα πανηγύρια», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ερχόταν, ήταν πολύ γλεντζές, χόρευε άνετος με τα λουλούδια του, με τα κεράσματά του. Φαινόταν ένας άνθρωπος που είχε τον τρόπο του. Όταν ο άλλος σε κερνάει, πληρώνει το ουίσκι του και σου πετάει λουλούδια, φαίνεται ότι έχει καλή επιφάνεια».

Τέλος, είπε: «Εμένα μου άρεσε, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και του λέω εντάξει. Μου λέει “θέλω όσα λεφτά είχαμε πει και να μου δώσεις τα μισά μπροστά”. Έτσι χάλασε η δουλειά. Μου είπε εντάξει, αλλά μπορεί κι αυτός να είπε ένα μεγάλο ποσό, για να πάρει κι αυτός κάτι. Μετά δεν τον ξαναείδα».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φλωρίδης: Κάποιοι επιχειρούσαν μονίμως να μην κλείσει η δικογραφία για τα Τέμπη και έστησαν πολιτικό παιχνίδι

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης σε «υποδειγματική ανάκριση» σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη, διάρκειας 2,5 ετών. Η δήλωση αυτή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Άννα Βίσση: Πιστεύω στην καλή διατροφή, δεν υπάρχει μυστικό για το ότι τραγουδώ 3,5 ώρες στη σκηνή

Η Άννα Βίσση απέδειξε για μία ακόμη φορά τη διαχρονική της αξία ως «απόλυτη Ελληνίδα σταρ», γεμίζοντας το Καλλιμάρμαρο με δύο sold out συναυλίες στις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χατζηβασιλείου: Η Τουρκία σε γεωπολιτικό βέρτιγκο -Επικαλείται το διεθνές δίκαιο κατά το δοκούν

«Στην υπόθεση των ερευνών του Πίρι Ρέις σε 22 σημεία στο Αιγαίο, εκ των οποίων τα 12 σε ελληνική υφαλοκρηπίδα, η Άγκυρα εργαλειοποιεί το διεθνές

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΑΑΔΕ: Υποχρεωτική από 2 Φεβρουαρίου 2026 η ηλεκτρονική τιμολόγηση στις συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων

Από 2/2/2026 ξεκινά η υποχρεωτική χρήση ηλεκτρονικής τιμολόγησης για συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων (Β2Β), ενώ, παράλληλα, παρέχονται ισχυρά κίνητρα για την πρόωρη ένταξη των επιχειρήσεων στο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Καιρός: Ατμοσφαιρικό «βουνό»… βυθίζει την Ελλάδα στην ανομβρία – Η πρόβλεψη Μαρουσάκη

Ισχυροί άνεμοι αναμένεται να κυριαρχήσουν τις επόμενες ημέρες, ενώ η ανομβρία θα συνεχιστεί σχεδόν έως το τέλος του μήνα, όπως επισημαίνει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μαρινάκης: Το ΠΑΣΟΚ είτε λέει ψέματα σε αυτά που τάζει, είτε θα αυξήσει φόρους για να τα εφαρμόσει

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σχολίασε σήμερα εκτενώς την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ και τις εξαγγελίες του Νίκου Ανδρουλάκη στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >