AD

Γλυφάδα | Νεκρή η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Μαρία Καρνέση, ο γαμπρός της A.B. και ένας καπετάνιος H.K.

«Ήρθα εδώ πέρα για να το λήξουμε, για να ξεκαθαρίσουμε ό,τι υπάρχει μεταξύ μας», φέρεται να είπε ο δράστης.

 

Σοκ στη Γλυφάδα με το άνευ προηγουμένου περιστατικό πυροβολισμών στη ναυτιλιακή, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τέσσερα άτομα: τρία στελέχη-υπάλληλοι της εταιρείας και ο δράστης που έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία θύματα είναι οι εξής:

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Μαρία Καρνέση, ο γαμπρός της A.B. και ένας καπετάνιος H.K.

Η Μαρία Καρνέση

Η Μαρία Καρνέση
Νεκρός εντοπίστηκε, έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του, και ο 70χρονος δράστης, Αιγύπτιος, πρώην υπάλληλος που είχε απολυθεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης και αυτόχειρας εργαζόταν ως φύλακας στο σπίτι της ιδιοκτήτριας.

«Είναι πάνω ο Άρης και πυροβολεί»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες εργαζομένων για το μακελειό στη Γλυφάδα
Ένοπλος εισέβαλε σε ναυτιλιακή και σκότωσε τρεις
Το πρωτοφανές περιστατικό ξεκίνησε πριν τις 11 το πρωί, όταν ο 70χρονος δράστης εισέβαλε στο κτίριο από κάποιο γκαράζ της εταιρείας. Δηλαδή εκμεταλλεύτηκε κάποιο κενό ασφαλείας, διέφυγε του ελέγχου και οπλισμένος μπήκε στα γραφεία.

Προσέγγισε τους ανθρώπους που προφανώς ήταν στόχοι του, την ιδιοκτήτρια της εταιρείας και στη συνέχεια και τα άλλα δύο άτομα.

«Ήρθα εδώ πέρα για να το λήξουμε, για να ξεκαθαρίσουμε ό,τι υπάρχει μεταξύ μας», φέρεται να είπε ο δράστης.

Έντρομοι υπάλληλοι της εταιρείας ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό, όπως και γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΟΠΚΕ και των ΕΚΑΜ. Καθώς ο δράστης παρέμενε στο εσωτερικό του κτιρίου και δεν ανταποκρινόταν στις εκκλήσεις να παραδοθεί, οργανώθηκε επιχείρηση. Οι ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. μπήκαν στο κτίριο, όπου βρήκαν τους τρεις νεκρούς. Εντόπισαν, ακόμη, τον δράστη νεκρό στο υπόγειο με την καραμπίνα δίπλα του έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του. Βρήκαν ακόμη δύο υπαλλήλους της εταιρείας, γυναίκες, κλεισμένες σε ένα γραφείο για να προφυλαχθούν, τις οποίες απεγκλώβισαν.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζόζεφιν – Ραγίζει καρδιές για τον θάνατο της γιαγιάς της: «Λείπεις κι όμως σε νιώθω εδώ»

“Σ’ αγαπώ γιαγιά μου, θα σε κουβαλάω μέσα μου όσο αναπνέω” γράφει, με τρυφερότητα, η Ζόζεφιν στα social media. Δύσκολες ώρες καλείται να διαχειριστεί η Ζόζεφιν,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΗΑΕ: «Κόκκινη γραμμή» για το Αμπού Ντάμπι τα ισραηλινά σχέδια για προσάρτηση της Δυτικής Όχθης

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προειδοποίησαν σήμερα το Ισραήλ ότι οποιαδήποτε προσάρτηση της Δυτικής Όχθης αποτελεί κόκκινη γραμμή για το Αμπού Ντάμπι και θα υπονόμευε το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σι – Πούτιν – Κιμ: Η «χορογραφία» του Πεκίνου που φιλοδοξεί να μετατοπίσει την παγκόσμια ισορροπία δυνάμεων

Η φωτογραφία των τριών ηγετών μαζί, αν είχε δημοσιευτεί μόλις πριν από λίγα χρόνια, θα είχε απορριφθεί ως αποτέλεσμα κακού μοντάζ: οι ηγέτες της Ρωσίας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Διαλειμματική νηστεία: Οφέλη αλλά και κίνδυνοι για την υγεία της καρδιάς

Η διαλειμματική νηστεία έχει γίνει η διατροφική τάση της δεκαετίας. Υπόσχεται να «χακάρει» τη βιολογία χωρίς την κοπιαστική διαδικασία του υπολογισμού των θερμίδων ή της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >