AD

Ιωάννα Τούνη | Αγνώριστη έγινε μετά την πλαστικn που έκανε στη μύτη της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανήρτησε μέσω story στο Instagram, βίντεο με την Ιωάννα Τούνη.

 

Ειδικότερα, οι 2 φίλες έκαναν βιντεοκλήση την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, λίγο μετά την επέμβαση που έκανε στη μύτη της, η instagrammer.

Το μοντέλο δείχνει σοκαρισμένο με το πρόσωπο της Ιωάννας Τούνη, η οποία είναι πρησμένη, με μώλωπες και γάζες.

«Σοκ, είναι σχεδόν καλά απλά χρειάζεται αρκετή ανάρρωση» έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο post που έκανε.

Δείτε το βίντεο

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη μετά το χειρουργείο

Λίγες μέρες νωρίτερα, η Ιωάννα Τούνη  μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα βίντεο, με την ίδια να βρίσκεται στο κρεβάτι της κλινικής όπου έκανε την επέμβαση, με γάζες στην περιοχή στη μύτης της.

Στο Instagram story που ανέβασε το βράδυ της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου, η Ιωάννα Τούνη έγραψε στους ακολούθους της «συμπεθέρες μου είμαι πτώμα, τα λέμε αύριο αν νιώσω καλύτερα», χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το αν η επέμβαση έγινε για ιατρικούς ή αισθητικούς λόγους.

Πριν από καιρό πάντως, η instagrammer είχε παραδεχτεί μέσω TikTok, ότι έχει κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη της, με ένα χιουμοριστικό βίντεο.

eqhrih

«Όταν κάποιος μου λέει ότι βρήκε μια ωραία φωτογραφία μου πριν κάνω πλαστική στη μύτη. Η ζωή μου όλη! Και το χειρότερο, θέλω να την ξανακάνω πλαστική κάποια στιγμή» έγραψε η Ιωάννα Τούνη. Την ίδια περίοδο, είχε αναρτήσει και ένα ακόμη κλιπ στο προφίλ της, χρησιμοποιώντας φίλτρο ποθ δείχνει την «ιδανική μύτη» στο πρόσωπό της.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας |H παραμυθένια ζωή της όμορφης Diana των Αράβων, που έγινε η νεότερη βασίλισσα στον κόσμο & μία από τις ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη

Στα 29 της χρόνια έγινε μια από τις ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη. Στις 31 Αυγούστου κλείνει τα 54 της χρόνια που περικλείουν μια έντονη και συναρπαστική ζωή.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >