AD

Κρις Μάρτιν & Ντακότα Τζόνσον | Αρραβωνιάστηκαν και σε λίγο παντρεύονται

Ο Κρις Μάρτιν και η Ντακότα Τζόνσον φέρονται να «αρραβωνιάστηκαν», και μάλιστα με τις «ευλογίες» της πρώην συζύγου του τραγουδιστή, Γκουίνεθ Πάλτροου, και των παιδιών τους.

 

 

Ο 47χρονος ερμηνευτής του δημοφιλούς συγκροτήματος Coldplay φέρεται να έκανε πρόταση γάμου στην 34χρονη ηθοποιό «πριν από λίγο καιρό» ύστερα από έξι χρόνια σχέσης.

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα Κρις Μάρτιν και Ντακότα Τζόνσον -Μετά από 6 χρόνια σχέσης, παντρεύονται
Πηγή που μίλησε στη Mirror ανέφερε: «Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πριν από λίγο καιρό, αλλά κράτησε την είδηση ιδιωτική. Έχουν αρχίσει όμως πλέον να μιλούν για αυτό στους φίλους τους. Είναι ξετρελαμένοι ο ένας με τον άλλον από την πρώτη μέρα, οπότε το επόμενο βήμα είναι αναπόφευκτο. Δεν βιάζονται βέβαια για τον γάμο, απλώς απολαμβάνουν την επισημοποίηση της σχέσης τους».

Υπενθυμίζεται πως ο Κρις Μάρτιν και η Ντακότα Τζόνσον γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και έκτοτε «δεν έχουν αφήσει ποτέ ο ένας τον άλλον», είχε δηλώσει η ηθοποιός στο Vanity Fair τον Ιούνιο του 2022. Εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά το 2017, τη χρονιά μετά το διαζύγιο του τραγουδιστή από την Γκουίνεθ Πάλτροου.

Παραλίγο να χωρίσουν τον Ιούνιο του 2019, καθώς, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν εκείνη την εποχή, ο Κρις Μάρτιν πίεζε την Ντακότα να αποκτήσουν παιδιά. Εκείνη όμως ήταν στο απόγειο της καριέρας της και δεν ήθελε ούτε να το σκεφτεί. Ωστόσο, το ζευγάρι τα βρήκε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Οι εξαιρετικές σχέσεις της Ντακότα Τζόνσον με τα παιδιά του Κρις και την πρώην του

Η ηθοποιός έχει εξαιρετικές σχέσεις με την πρώην σύζυγο του Κρις Μάρτιν, Γκουίνεθ Πάλτροου, και τα παιδιά τους.

Ντακότα Τζόνσον και Γκουίνεθ Πάλτροου

Ντακότα Τζόνσον και Γκουίνεθ Πάλτροου

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Bustle, μίλησε για τα παιδιά του αγαπημένου της, την 19χρονη Απλ και τον 17χρονο Μόσες, λέγοντας: «Αγαπώ με όλη μου την καρδιά αυτά τα παιδιά σαν να εξαρτάται η ζωή μου από αυτό».

Παράλληλα, μίλησε και για τη σχέση της με την Γκουίνεθ Πάλτροου. Όπως είπε, έχει μάθει να αγκαλιάζει τις σχέσεις που δεν είναι συγγενικές, γιατί και η ίδια έχει μεγαλώσει σε μια μεγάλη μεικτή οικογένεια. «Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ήταν τόσο μεγάλη και απλώς πιστεύω στο ρητό “Το αίμα είναι πιο πυκνό από το νερό”» ανέφερε, εξηγώντας: «Αυτό σημαίνει ότι οι δεσμοί με τους ανθρώπους που επιλέγεις είναι πιο σταθεροί από τους δεσμούς με τους οποίους γεννιέσαι».

Όσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσει δικά της παιδιά, είναι πλέον ανοιχτή. «Είμαι πολύ ανοιχτή σε αυτό. Έχω φτάσει σε αυτό το σημείο όπου πραγματικά θέλω να βιώσω όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή. Και ειδικά επειδή είμαι γυναίκα, σκέφτομαι “Τι μαγικό πράγμα μπορείς να κάνεις παιδιά. Τι τρελή, μαγική εμπειρία”. Αυτό αυτό είναι γραφτό να συμβεί για μένα, είμαι απόλυτα έτοιμη για αυτό. Τελευταία, έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι δεν θα μείνουμε εδώ για πολύ καιρό. Υπάρχουν τόσο πολλά να φάμε, και να μάθουμε, και να αναπτυχθούμε, και να βιώσουμε, και να νιώσουμε. Αυτό περιλαμβάνει όλο τον πόνο και την ταλαιπωρία και το αίσθημα της αδυναμίας απέναντι στον κόσμο. Τις περισσότερες μέρες νιώθω σαν το πιο άχρηστο σκουπίδι».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Το Πεκίνο παροτρύνει Βρυξέλλες να αποσύρουν τις κινεζικές επιχειρήσεις από το 19ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Το Πεκίνο παροτρύνει τις Βρυξέλλες να αποσύρουν αμέσως τις κινεζικές επιχειρήσεις από το 19ο πακέτο κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ρωσίας, σύμφωνα με δηλώσεις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
photo credit : time magazine

TIME: Η «ειρήνη του Τραμπ» στη Γάζα: εκεχειρία ή επίδειξη ισχύος;

Αποκάλυψη του TIME: Οι παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις, οι πιέσεις προς τον Νετανιάχου, οι μεσολαβητές του Κατάρ και η νέα “αμερικανική ηγεμονία” που επιχειρεί να εγκαθιδρύσει ο Τραμπ στη Μέση Ανατολή.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κόνι Μεταξά – Η αντίδραση σε ερώτηση ρεπόρτερ για τον πρώην σύζυγό της: «Περσινά ξινά σταφύλια»

  Στο listening party για το νέο άλμπουμ της Ελένης Φουρέιρα παραβρέθηκε η Κόνι Μεταξά, αποτελώντας έκπληξη για τους παρευρισκόμενους. Η γνωστή τραγουδίστρια δέχθηκε ερωτήσεις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εγκαινιάστηκε η δεύτερη γραμμή τελικής συναρμολόγησης αεροσκαφών Α320 στην Τιεντσίν της βόρειας Κίνας

Η ευρωπαϊκή Airbus εγκαινίασε στις 22 Οκτωβρίου τη νέα Γραμμή Τελικής Συναρμολόγησης (FAL) της οικογένειας αεροσκαφών A320 στην πόλη Τιεντσίν της βόρειας Κίνας. Πρόκειται για

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βόλος: Συνεχίζεται η «κόντρα» Ζ. Μακρή – Α.Μπέου – Προσφεύγει στα δικαστήρια η βουλευτής

Μήνυση προτίθεται να υποβάλει η βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μακρή κατά του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, μετά τις συκοφαντικές –όπως τις χαρακτήρισε– αναφορές του για εμπλοκή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής σκακιού Βλαντίμιρ Κράμνικ ερευνάται για μπούλινγκ μετά το θάνατο του γκραντμάστερ Ντάνιελ Ναροντίτσκι

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής σκακιού Βλαντίμιρ Κράμνικ ερευνάται για εκφοβισμό και παρενόχληση μετά το θάνατο του συναθλητή του Ντάνιελ Ναροντίτσκι, όπως ανακοίνωσε ο παγκόσμιος οργανισμός

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >