AD

Λίλι Ρόουζ Ντεπ | Η ατίθαση κόρη του Τζόνι Ντεπ

Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ ήρθε για να μείνει στο Χόλιγουντ, απασχολώντας τα tabloids, τόσο για τις σκηνές σεξ στο «Idol» όσο και για την προσωπική της ζωή.

Η κόρη του Τζόνι Ντεπ είναι ερωτευμένη με ράπερ, 070 Shake ή Ντανιέλ Μπαλμπουένα και δεν το κρύβει.

Με αφορμή τα γενέθλια της Μπαλμπουένα στις 13 Ιουνίου, η ηθοποιός ανέβασε μερικές κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram για να της ευχηθεί.

Μέσω stories, η Ντεπ ανάρτησε στιγμιότυπα από προσωπικές στιγμές με την 26χρονη σύντροφό της. Σε ένα από αυτά, οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα. Σε ένα άλλο ποζάρουν αγκαλιά με την Ντεπ να φορά ένα διάφανο μπλουζάκι, μέσα από το οποίο φαίνεται το στήθος της.

«Χαρούμενα γενέθλια αγάπη της ζωής μου» έέγραψε στην ανάρτησή της.

Δείτε τις φωτογραφίες

depp_raper
depp_lil93
lili_depp_syntrofos


Τις προάλλες απαθανατίστηκε  κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες μετά το Φεστιβάλ των Καννών, όπου την περίμενε η 070 Shake.

Οι δύο κοπέλες αντάλλαξανε παθιασμένα φιλιά, καθώς επανασυνδέθηκαν μετά το ταξίδι της Ντεπ στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου έκανε πρεμιέρα η σειρά με τον Weeknd, «The Idol».

Η 23χρονη κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί, φανερά χαρούμενη που επέστρεψε κοντά στην κοπέλα της «070 Shake», αμέσως μόλις βγήκε από το αεροδρόμιο έτρεξε κοντά της και δεν σταμάτησε να την έχει αγκαλιά και να τη φιλάει.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

MI6 και CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη – Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διεθνή τάξη πραγμάτων, η οποία εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, κρούουν οι επικεφαλής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >