AD

Σοκαριστικό βίντεο | 15χρονη χτυπούσε με μανία το κεφάλι συμμαθήτριάς της στο τσιμέντο – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα

Το κορίτσι φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ, με έναν σκληρό καβγά μεταξύ δύο έφηβων κοριτσιών έξω από σχολείο.

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο που ακολουθεί φαίνονται οι δύο κοπέλες να τσακώνονται, και η μια από αυτές να χτυπά επανειλημμένα το κεφάλι της άλλης στο τσιμέντο, ενώ όσοι παρακολουθούν ακούγονται να φωνάζουν.

Στη συνέχεια, η δεύτερη κοπέλα φαίνεται να είναι ακίνητη στο έδαφος, ενώ μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι αστυνομικοί βρήκαν το κορίτσι με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, δήλωσε στο Fox 2 Now η εκπρόσωπος της αστυνομίας της κομητείας του Σεντ Λούις, Vera Clay. 

Η αγνώστων στοιχείων 15χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση για τον άγριο ξυλοδαρμό έξω από το Λύκειο του Hazelwood, που είχε ως αποτέλεσμα μια άλλη έφηβη –που αναγνωρίστηκε μόνο ως Kailee– να είναι πλέον σε κρίσιμη κατάσταση.

«Αυτό το κακό και η πλήρης αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή δεν έχει θέση στο Μιζούρι ή οπουδήποτε αλλού. Προσεύχομαι για το θύμα», έγραψε ο εισαγγελέας της πολιτείας, Άντριου Μπέιλι.

 

«Η εγκληματίας πρέπει να κατηγορηθεί και να δικαστεί ως ενήλικας. Αν το θύμα πεθάνει, το αδίκημα αυτό θα πρέπει να αναχθεί σε ανθρωποκτονία», σημείωσε για τη 15χρονη, την υπόθεση της οποίας έχει αναλάβει δικαστήριο ανηλίκων.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ο ισραηλινός στρατός θα στείλει «κατά κύματα» εντός του τρέχοντος μήνα φύλλα κατάταξης 54.000 υπερορθόδοξων εβραίων

Το ότι θα στείλει 54.000 φύλλα κατάταξης σε υπερορθόδοξους εβραίους, γνωστοποίησε ο ισραηλινός στρατός. Σημειώνεται πως οι εν λόγω επί δεκαετίες εξαιρούνταν από την στρατιωτική

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα ζητήσω καλεσμένο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, το θέμα είναι αν θα θέλει να έρθει»

Με αφορμή την πρεμιέρα του «Καλοκαιρινού ραντεβού» στο OPEN, όπου συμμετέχει και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Στην Κορυτσά αύριο, Δευτέρα, ο Γ. Γεραπετρίτης για τα εγκαίνια του κτηρίου «Σεφέρη» του Γενικού Προξενείου

Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα μεταβεί αύριο, Δευτέρα 7 Ιουλίου, στην Αλβανία, όπου θα τελεστούν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου κτηρίου «Σεφέρη» του Γενικού Προξενείου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πούτιν: Η εποχή της φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης είναι ξεπερασμένη

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε στους ηγέτες της ομάδας BRICS ότι η εποχή της φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης είναι ξεπερασμένη και ότι το μέλλον ανήκει στις ταχέως αναπτυσσόμενες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ελληνικών συμφερόντων το πλοίο που δέχθηκε επίθεση στην Ερυθρά Θάλασσα – Δεν επέβαιναν Έλληνες ναυτικοί

Ελληνικών συμφερόντων είναι το πλοίο που δέχθηκε επίθεση νοτιοδυτικά της Χοντέιντα στην Υεμένη στη νότια Ερυθρά Θάλασσα και το οποίο πλέον βυθίζεται. Το πλοίο δεν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >