AD

Τραγωδία | Εκανε αλεξίπτωτο πλαγιάς για να ξεπεράσει τη φοβία της και σκοτώθηκε

Μια 27χρονη μητέρα βρήκε τον θάνατο στην Κολομβία προσπαθώντας να ξεπεράσει τη φοβία της -Στην τελευταία της ανάρτηση ενημέρωνε τους followers της, ότι ήταν έτοιμη να ξεπεράσει τη φοβία της, με την μοιραία πτήση

Σε τραγωδία κατέληξε η πτήση μίας γυναίκας με αλεξίπτωτο πλαγιάς, όταν γλίστρησε από το κάθισμά της και σκοτώθηκε σε δάσος της Κολομβίας. Τραγική ειρωνεία; Έκανε την πτήση για να ξεπεράσει τη φοβία της.

Η 27χρονη μητέρα, Ντανιέλα Μπάριος, ανέβασε λίγο πριν την πτήση φωτογραφία στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώνοντας τους φίλους και την οικογένειά της ότι ήταν επιτέλους έτοιμη να ξεπεράσει τη φοβία της. «Ελάτε μαζί μου στα τρελά μου πράγματα. Ας ξεπεράσουμε έναν φόβο» έγραψε.

colombia2

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η Μπάριος και ο πιλότος πετούσαν πάνω από μονοπάτι. Ο πιλότος δεν μπορούσε να σταματήσει και συνέχισε την πτήση του μέχρι να μπορέσει να προσγειωθεί.

barios2

Μάρτυρας την είδε να πέφτει από το αλεξίπτωτο πλαγιάς και ζήτησε αμέσως βοήθεια.

Η αποστολή έρευνας και διάσωσης ξεκίνησε γύρω στις 3 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα, όταν οι πυροσβέστες εντόπισαν το πτώμα της Μπάριος. Όταν την βρήκαν δεν έδειχνε ζωτικά σημεία. Ο θάνατός της διαπιστώθηκε επιτόπου.

Η νεαρή γυναίκα σύμφωνα με το πιθανότερο σενάριο γλίστρησε από το κάθισμα του συγκυβερνήτη, είπε ο αρμόδιος αξιωματούχος, σύμφωνα με την εφημερίδα El Tiempo, εξηγώντας ότι ο πιλότος έπρεπε να συνεχίσει τη διαδρομή του, καθώς δεν υπήρχε τρόπος να σταματήσει.

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του δυστυχήματος.

colombia1
colombia
barios2__1_

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ειδικοί προειδοποιούν: Η Αθήνα μπορεί να γίνει Σαχάρα εξαιτίας της κλιματικής κρίσης

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

MI6 και CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη – Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διεθνή τάξη πραγμάτων, η οποία εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, κρούουν οι επικεφαλής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >