AD

Κιμ Καρντάσιαν | Το φιλί στο στόμα με την Έμμα Ρόμπερτς για το νέο American Horror Story

Το νέο τρέιλερ του «American Horror Story: Delicate Part Two» επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη για το κοινό.

 

Στο κλιπ που κυκλοφόρησε την Τετάρτη 20 Μαρτίου, η Κιμ Καρντάσιαν φιλάει στο στόμα τη συμπρωταγωνίστριά της, Έμμα Ρόμπερτς και η σκηνή των δύο γυναικών κάνει ήδη τον γύρο του Διαδικτύου.

Δείτε το βίντεο

Η Έμα Ρόμπερτς υποδύεται την Άννα Βικτόρια Άλκοτ, μια έγκυο ηθοποιό που έρχεται αντιμέτωπη με πολλά διλήμματα, τα οποία καλείται να λύσει η ατζέντης της, Σιόμπαν, ρόλο που έχει αναλάβει η Κιμ Καρντάσιαν. Η ηρωίδα της Ρόμπερτς έχει έρθει αντιμέτωπη με υπερφυσικά φαινόμενα που συνδέονται με την εγκυμοσύνη της, όπως οράματα και απειλές, με αποτέλεσμα να γίνεται παρανοϊκή. Η απελπισία της να κερδίσει ένα Όσκαρ την οδηγεί σε ακραίες πράξεις.

kim-kardashia

H 43χρονη τηλεπερσόνα που είχε ήδη σχολιαστεί ποικιλοτρόπως για την «έφοδό» της στην υποκριτική με τη συμμετοχή της στο ίδιο πρότζεκτ πέρυσι, ακούγεται να ρωτά την Έμα Ρόμπερτς «τι θα έδινες για αυτό;» και εκείνη της απαντά «τα πάντα» κοιτώντας τη στα μάτια. Τότε η Καρντάσιαν την πλησιάζει και οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν ένα καυτό φιλί.

Στο τρέιλερ, η Σιόμπιαν χαστουκίζει την Άννα και την προειδοποιεί να μην εγκαταλείψει τις φιλοδοξίες της. «Δεν θα σε αφήσω να πεις άλλη λέξη για παραίτηση» της λέει.

Η 12η σεζόν της αμερικανικής σειράς τρόμου «American Horror Story», με υπότιτλο «Delicate», βασίζεται στο βιβλίο «Delicate Condition» της Danielle Valentine και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

MI6 και CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη – Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διεθνή τάξη πραγμάτων, η οποία εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, κρούουν οι επικεφαλής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >