AD

Καρυστιανού προς Αδειλίνη | «Ποιο τέλος της ανακριτικής διαδικασίας; Ακόμα μαζεύουμε υπολείμματα ανθρώπων»

Με αυστηρό ύφος απάντησε η Μαρία Καρυστιανού στις δηλώσεις της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη ότι η ανακριτική διαδικασία οδεύει προς το τέλος, μια μέρα μετά την ομιλία της στο Φόρουμ τον Δελφών.

«Εμένα μου έκανε εντύπωση πως είπε ότι η ανακριτική διαδικασία οδεύει προς το τέλος της. Είμαστε σοβαροί; Εμείς ακόμα μαζεύουμε υπολείμματα ανθρώπων, δεν έχουμε τα βίντεο, τα ηχητικά, γιατί σκοτώθηκαν οι δύο άνθρωποι που συμμετείχαν στο μοντάζ των ηχητικών και βαίνει προς το τέλος» είπε μιλώντας στο «Ράδιο 98,4» η πρόεδρος του Συλλόγου των Θυμάτων των Τεμπών.

Η κ. Καρυστιανού πρόσθεσε: «Ποιο τέλος; Το τέλος της συγκάλυψης, του εγκλήματος; Όχι, δεν θα υπάρξει τέλος, θα είναι αλλιώτικο αυτή τη φορά. Θεωρώ πως η ανακριτική διαδικασία τους τελευταίους μήνες έχει αρχίσει να δουλεύει σοβαρά. Προσπαθούμε να ανακτήσουμε κάθε στοιχεία που φρόντισαν να χάσουν, επομένως θεωρώ πως έχουμε δρόμο μπροστά μας».

Αναφερόμενη στην επιχείρηση συγκάλυψης του εγκλήματος, η ίδια τόνισε: «Τους τελευταίους 15 μήνες ζούμε το αδιανόητο και δεν αναφέρομαι στην τραγική μας απώλεια, αναφέρομαι και σε μία άνευ προηγουμένου παρουσία πολιτικών, που είτε μας δηλώνουν ότι είναι ανεπαρκής και ότι ατυχήματα γίνονταν και θα γίνονται, γιατί στην Ελλάδα οι παθογένειες δεν αντιμετωπίζονται ποτέ και από την άλλη μία γκανγκστερικού τύπου συγκάλυψη που θα ζήλευε και ο πιο ευφάνταστος συγγραφέας, για την οποία φαντάζομαι το λιγότερο για να γραφεί ο ποινικός κώδικας από την αρχή».

Μάλιστα, η κ. Καρυστιανού κάλεσε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να πάρει θέση για την αρχειοθέτηση της μήνυσης τον συγγενών σε βάρος του Χρήστου Τριαντόπουλου: «Θα μας ενδιέφερε, λοιπόν, από την κα Δειλίνη, αντί να ακούσουμε τα σχόλια για αυτά που ειπώθηκαν που είναι πολύ εύκολο να αποδειχθούν, να ακούσουμε την άποψή της για την κίνηση της κα Κεχαγιά, της πρώην εισαγγελέως Λάρισας, η οποία αρχειοθέτησε τη μήνυσή μας για τον κ. Τριαντόπουλο» είπε και διερωτήθηκε: «Δεν σκόνταψαν στο όνομα Τριαντόπουλος; Δεν έχουν δει το δημόσιο βίντεο όπου ο κ. Τριαντόπουλος ομολογεί ότι με εντολή πρωθυπουργού έκανε τις παρεμβάσεις στον χώρο; Δεν υπάρχει στο κατηγορητήριο;».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κατερίνα Καινούργιου: «Υπάρχουν προφίλ που ασχολούνται μόνο με μένα, πήγα στη Δίωξη»

Με αφορμή τα απειλητικά μηνύματα που έχει δεχτεί η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σήμερα σχετικά με ψεύτικα προφίλ στα social media, τα οποία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σινά: Σε καλό κλίμα οι συζητήσεις Ελλάδας και Αιγύπτου – Αναμένεται νέα συνάντηση σε επίπεδο τεχνοκρατών

Οι συζητήσεις μεταξύ των υπουργών Ελλάδας και Αιγύπτου σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μονής Αγίας Αικατερίνης του Σινά διεξήχθησαν σε θετικό κλίμα, με το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κι όμως, ένας χάρτης του 1585 με τη Θράκη εξόργισε τους Τούρκους – Για «φαιδρότητα» απαντά το υπ. Εθνικής Άμυνας

Έντονη και αιχμηρή ήταν η αντίδραση της Αθήνας στις επικρίσεις που διατυπώθηκαν από την Άγκυρα για τον ιστορικό χάρτη που προσέφερε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δημήτρης Παπανώτας: «Εν πολλοίς ο Γρηγόρης περιέγραψε τον εαυτό του» – Τσιμτσιλή: «Δεν έχει βγει ποτέ τέτοια πληροφορία»

Τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη Χριστιάνα Αριστοτέλους σχολίασε η παρέα του Happy Day το πρωί της Παρασκευής (6/6). Ο Δημήτρης Παπανώτας, παίρνοντας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Πολλές τηλεθεάτριες μου έχουν στείλει μήνυμα και ελπίζω να βοήθησα»

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών. Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος σχολίασε το διαχρονικό πρόβλημα της βίας εναντίον των γυναικών, αλλά και την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >