AD

Μόντε Κάρλο | Στα ημιτελικά κόντρα στον Σίνερ, ο Τσιτσιπάς

O Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Jannik Sinner σε έναν πολύ μεγάλο αγώνα, το μεσημέρι του Σαββάτου. Δείτε το πρόγραμμα και πως μπορείτε να παρακολουθήσετε τα ματς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει μια εκπληκτική εβδομάδα στο Monte-Carlo και θα παίξει στα ημιτελικά με τον καλύτερο παίκτη των τελευταίων 6 μηνών και πρωταθλητή του Australian Open, Jannik Sinner.

Ο παράγοντας της επιφάνειας, κάνει πολύ ενδιαφέρον το ματς, μιας και ο Στέφανος παίζει το καλύτερό τένις στο χώμα και ειδικά στα γήπεδα του Monte-Carlo, ενώ ο σχεδόν ανίκητος φέτος Sinner (25-1 το 2024), θα αναζητήσει την πρώτη του πρόκριση σε έναν μεγάλο τελικό σ’ αυτή την επιφάνεια.

Θα είναι ο πρώτος ημιτελικός του αυριανού προγράμματος του Monte-Carlo Masters και θα ξεκινήσει στις 14:30 ώρα Ελλάδας, στο Court Rainier III.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 6HD, ενώ είναι διαθέσιμος και διαδικτυακά (με συνδρομή), μέσω της επίσημης πλατφόρμας της ATP, Tennis TV.

Ο Τσιτσιπάς προηγείται με 5-3 στις νίκες του Sinner, αν και ο Ιταλός έχει κερδίσει τις 2 τελευταίες τους αναμετρήσεις, στο Ρότερνταμ και στο Τορίνο το 2023 – και οι δυο σε indoors – με 2-0 σετ. Στο χώμα έχουν παίξει άλλες 4 φορές, με τον Τσιτσιπά να έχει 3 νίκες (3-1).

Στο τέλος της ημέρας θα γνωρίζουμε και το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών, που θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα (όχι πριν τις 16:30) και θα μεταδοθεί επίσης σε COSMOTE SPORT 6HD και Tennis TV.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (13/04):

Court Rainier III:
14:30 Stefanos Tsitsipas [12] v. Jannik Sinner [2] COSMOTE SPORT 6HD
16:30 Djokovic/De Minaur v. Humbert/Ruud COSMOTE SPORT 6HD

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Sean «Diddy» Combs | Η συγνώμη του ράπερ για το βίντεο μπου τον δείχνει να χτυπά σκληρά την πρώην του

«Αισθανόμουν αηδιασμένος όταν το έκανα. Αισθάνομαι αηδιασμένος τώρα» είπε για την πράξη του Ο Sean «Diddy» Combs ζήτησε συγγνώμη την Κυριακή (19/5) για την επίθεση στην τότε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μητσοτάκης: Η πολιτική δεν είναι telemarketing

Βολές για τους «πατριώτες του καναπέ» και τα χριστιανόμετρα Συνέντευξη στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα τόσο στο εσωτερικό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Θρίλερ με το ελικόπτερο του Προέδρου του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι

Θρίλερ με τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι, φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη.  Το ελικόπτερο που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν είχε την Κυριακή «αναγκαστική προσγείωση», ανέφερε η κρατική τηλεόραση

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >