AD

Καταγγελία – βόμβα για τα Τέμπη | «Ο σταθμάρχης το βράδυ του δυστυχήματος ήταν με ιερόδουλη»

Η καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

Ο Νίκος Πλακιάς αναφέρει πως αυτό που επιθυμούν οι συγγενείς των θυμάτων είναι να καταδικαστούν όλοι οι υπεύθυνοι για τη σιδηροδρομική τραγωδία. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM 103,6, υποστήριξε ότι ο σταθμάρχης ήταν μαζί με μία ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο.

 

«Σας είπα δύο πράγματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Ξέρουν αυτοί ότι ο σταθμάρχης είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο; Αυτός που είναι στη φυλακή. Εκείνη τη μέρα είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο. Που είναι το παράξενο; Την έχεις δει τη φωτογραφία; Δες την για να καταλάβεις περί τίνος προσώπου πρόκειται… Πού τον έβαλαν αυτοί; Που είχε πολιτικό μέσο» είπε ο Νίκος Πλακιάς.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ξεκινά η «πορτοκαλί» επέλαση – Αφρικανική σκόνη σκεπάζει ολόκληρη τη χώρα και φέρνει υψηλές θερμοκρασίες

Αφόρητη αναμένεται από σήμερα (16.05.2024) η κατάσταση στη χώρα μας, καθώς έρχονται αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες που θα δημιουργήσουν έναν αποπνικτικό συνδυασμό στην ατμόσφαιρα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Το αγόρι με την πίπα | Ο ιδιαίτερος πίνακας του Picasso με την αντίθεση αρρενωπού-θηλυκού στοιχείου

Πολλοί κριτικοί τέχνης έχουν δηλώσει ότι η υψηλή τιμή πώλησης του έργου έχει να κάνει πολύ περισσότερο με το όνομα του καλλιτέχνη παρά με την αξία ή την ιστορική σημασία του πίνακα.Στις 5 Μαΐου 2004 ο πίνακας πωλήθηκε για 104.168.000 δολάρια ΗΠΑ στη δημοπρασία του Sotheby`s στη Νέα Υόρκη.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >