AD

Νίκος Μουρατίδης για Μαρίνα Σάττι | «Όταν άκουσα το “Ζάρι”, ενθουσιάστηκα»

Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και σχολίασε το τραγούδι «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision.

 

Ο Νίκος Μουρατίδης αρχικά ανέφερε«Όταν άκουσα το “Ζάρι”, ενθουσιάστηκα. Άρχισαν βέβαια, τα γνωστά σχόλια “τι είναι αυτό; Δεν είναι τραγούδι, είναι καρακατσουλιό”, λέω “δεν το πιστεύω”».

Στη , πρόσθεσε: «Μετά είδαμε το βίντεο με τη Μαρίνα Σάττι σε μια αυλή να λένε το τραγούδι για να αποδείξει ότι δεν είναι κατασκεύασμα σε ένα στούντιο κι άρχισαν πάλι τα ίδια. Είναι θαύμα το τραγούδι. Συγγνώμη που θα σας στενοχωρήσω, αλλά έτσι ακριβώς είμαστε οι Έλληνες, με το τυροπιτάκι, τον φραπέ και το παϊδάκι».

Εξήγησε επίσης, πως ο ίδιος έψαχνε τη Μαρίνα Σάττι, για να έρθει σε επικοινωνία μαζί της και δεν τα κατάφερε.

«Στο εξωτερικό το έχουν πιάσει το θέμα και πάει καλά. Δεν είναι ωραίο όμως, να φύγει η αποστολή από εδώ γκαντεμιασμένη και με μουρμούρα από 5 ανεγκέφαλους που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Έχω λυσσάξει να δω πώς θα βγει. Δεν την έχω γνωρίσει, έψαχνα να τη βρω, αλλά δεν τη βρήκα. Ζήτησα μέχρι και από την Άννα Βίσση το τηλέφωνό της, αλλά δεν το είχε», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για τους καλλιτέχνες που ο ίδιος ανέδειξε. «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ο μοναδικός που τον πήρα εγώ και τον έκανα σταρ από το μηδέν. Με απογοητεύει πάρα πολύ. Είχα άλλα όνειρα για εκείνον. Είναι άλλοι λόγοι που δεν κάνει να τους λέμε στην τηλεόραση, θα στενοχωρήσουμε πολύ κόσμο και θα στενοχωρηθούμε κι εμείς. Αξιοπρεπής είναι ο Νίκος Βέρτης και λατρεύω τον Κωνσταντίνο Αργυρό», είπε κλείνοντας.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κόντρα Μηταράκη με Ανδρουλάκη και Φάμελλο για τη στάση της ΝΔ στην ψηφοφορία – «Ουδείς έχει πει ότι θα αποχωρήσουμε»

Κόντρα ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Νότη Μηταράκη και τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε στη Βουλή σχετικά με τη στάση

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αθηνά Οικονομάκου για Μπρούνο Τσερέλα: «Για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν νιώθω μόνη»

Η τρυφερή ανάρτηση της ηθοποιού με αφορμή τα γενέθλια του συντρόφου της. Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα (30/7) ο Μπρούνο Τσερέλα. Ο πρώην μπακσετμπολίστας κλείνει τα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Φλώρινα: Εκβίασε επιχειρηματία για να του παρέχει “προστασία” με το αζημίωτο, ήρθαν στα χέρια και συνελήφθησαν

Στα χέρια των αρχών κατέληξαν την Τρίτη 29 Ιουλίου 2025, τις πρωινές ώρες, στη Φλώρινα, δύο ημεδαποί, ηλικίας 42 και 54 ετών, έπειτα από ένα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ’ υποδέχθηκε τον Ισπανό πρωθυπουργό Σάντσεθ στο θερινό ανάκτορο Marivent

Σε ήρεμο κλίμα και χωρίς τις περσινές εντάσεις, πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουλίου η καθιερωμένη θερινή συνάντηση του βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε ΣΤ’ με τον Ισπανό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ρόδος: Σύλληψη 39χρονου σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα για ασέλγεια και ενδοοικογενειακή βία

Στη σύλληψη 39χρονου ημεδαπού, σε βάρος του όποιου εκκρεμούσε ένταλμα του Τακτικού Ανακριτή Πλημμελειοδικών Ρόδου, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνιάσεις Εγκλημάτων Ρόδου. Το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >