AD

Μαρίνα Σάττι | «Είναι η κατάλληλη περίοδος να πάω στην Eurovision, νιώθω σίγουρη και έτοιμη»

Η Μαρίνα Σάττι παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τη Εurovision, τα προγνωστικά, το τραγούδι της και το αν ασχολείται ή όχι με το τι λέει ο κόσμος.

Αρχικά, για τα συναισθήματά της, η Μαρίνα Σάττι απάντησε: «Χαρά, ανυπομονησία, περηφάνια, όπως έχουν αποδεχτεί και το τραγούδι, νομίζω ότι τώρα έχουν καταλάβει λίγο και την πρόθεση μας και τη διάθεσή μας».

Για το αν ασχολείται ή όχι με τα προγνωστικά, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Δεν ασχολούμαι με τα προγνωστικά, γιατί όπως μου έχει πει και ο Φωκάς Ευαγγελινός διαμορφώνονται τις τελευταίες μέρες, στις ζωντανές παρουσιάσεις. Στόχος μου είναι να πάμε και να τα “σπάσουμε” και να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό που θα “γράψει” και θα το εισπράξει και ο κόσμος».

Στη συνέχεια, μιλώντας για το «Ζάρι», η Μαρίνα Σάττι είπε: «Προτιμώ το τραγούδι να προκαλεί έναν αντίκτυπο, είτε θετικό είτε αρνητικό, παρά να είναι κάτι που «πέρασε και δεν ακούμπησε. Εξάλλου ήταν ντάξει μια πολύ συγκεκριμένη άποψη και κάπως με ρίσκο έγινε η επιλογή αυτού του τραγουδιού και νομίζω και όλων των τραγουδιών που έχουμε κάνει μέχρι τώρα».

Για την Eurovision ανέφερε ότι δεν ήταν όνειρό της από παλιά, αλλά ένιωσε ότι τώρα ήταν η καλύτερη περίοδος για να το κάνει. «Δεν ήταν όνειρό μου να πάω στην Eurovision αλλά είχα εξοικειωθεί με την ιδέα απ’ όταν μου είχε ξαναγίνει πρόταση στο παρελθόν. Είναι η κατάλληλη περίοδος να πάω στην Eurovision γιατί νιώθω σίγουρη και έτοιμη», είπε η Μαρίνα Σάττι.

Σε ερώτηση, για το τραγούδι που ξεχώρισε από τις παλιές συμμετοχές της Ελλάδας, η Μαρίνα Σάττι απάντησε«Το “S.A.G.A.P.O”, ήμουν και μικρή τότε όταν είχε κυκλοφορήσει και θυμάμαι ότι ήμασταν κάτι φίλοι παιδάκια και τα λέγαμε όλα με γράμματα».

«Καλλιτεχνικά νιώθω αυτοπεποίθηση αλλά όταν ξεκίνησα είχα ανασφάλειες σε προσωπικό επίπεδο, στο κομμάτι της έκθεσης. Παλιά φοβόμουν πολύ τι θα πει ο κόσμος. Τώρα, επειδή έχω ακούσει και πολλά, θα υπάρξουν και καλά και κακά και ντάξει είναι ένα μέρος του διαλόγου με τον κόσμο», υπογράμμισε στο τέλος η τραγουδίστρια.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

“Sauvage”- Έκθεση της Όλγας Καραδήμου στο Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Ύδρας

Έκθεση της διακεκριμένης Ελληνογαλίδας εικαστικού Όλγας Καραδήμου, που ζει μόνιμα στο Παρίσι, με τίτλο “Sauvage” («Άγριος») φιλοξενεί από την 1η Ιουνίου το Ιστορικό Αρχείο Μουσείο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αντώνης Καρκάς: Ξεσπά ο πατέρας του Γιώργου Καρκά – «Αυτό που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν εκβιασμός»

«Προσπάθησε, απ’ ότι ο ίδιος έχει πει, να κάνει και τον Γιώργο έναν παπαγάλο, προσφέροντάς του την περιουσία του και κάνοντάς τον γενικό κληρονόμο», είπε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η σοκαριστική στιγμή που παρουσιαστής στις ΗΠΑ μαθαίνει στον αέρα ότι έχει καρκίνο του δέρματος – Δείτε βίντεο

Μία απρόσμενη και συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή συνέβη κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής Good Day Philadelphia στο Fox News, όταν ο παρουσιαστής Μάικ Τζέρικ έμαθε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Συμβαίνουν παρεξηγήσεις στον εργασιακό χώρο και πρέπει να σηκώσεις ανάστημα»

«Δεν είναι πάντα επιτυχές, αλλά πιστεύω ότι με επιμονή βλέπω αλλαγές», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ντάνη Γιαννακοπούλου. Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε από την Αθηναϊς Νέγκα τη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μνημόνιο συνεργασίας στην Περιφέρεια Κρήτης απο τον Υφυπουργό Εξωτερίκων Τάσο Χατζηβασιλείου

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια, Τάσος Χατζηβασιλείου, υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας για τη λειτουργία Γραφείου Εξωστρέφειας στην Περιφέρεια Κρήτης, στο περιθώριο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Συρία: Τουλάχιστον 13 Αλαουίτες νεκροί και πέντε τραυματίες σε επιδρομές των δυνάμεων ασφαλείας

Οκτώ Σύροι, μέλη της κοινότητας των Αλαουιτών, σκοτώθηκαν χθες Τετάρτη από σφαίρες σε σημείο ελέγχου των δυνάμεων ασφαλείας στη Χάμα, μερικές ώρες αφού άλλοι πέντε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >