AD

«Αυτό δεν είναι σκόνη, μας ψεκάζουν» – Ξέσπασε ο Πετράκος με την Παπαθωμά για τον κίτρινο ουρανό

«Κάθε μέρα προσπαθούν να σε σκοτώσουν με χημικά»

Την αφρικανική σκόνη που έπνιξε τη χώρα τις τελευταίες ώρες αμφισβτούν με αναρτήσεις τους στα social media ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος και η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά.

Το πρώην ζευγάρι παρουσιάζει απόλυτη σύμπνοια και ταύτιση απόψεων σχετικά με το φαινόμενο. Ειδικότερα ο τραγουδιστής θεωρεί «φοβερό» από ανθρώπους που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα να μην έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό και να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε» ενώ προσθέτει «να μου πεις, εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ…».

petrakos098

Από την πλευρά της η ηθοποιός παρουσιάζεται βέβαιη για το φαινόμενο υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι αφρικανική σκόνη», ενώ κάνει λόγο για χημικά, με τα οποία, κάποιοι «κάθε μέρα προσπαθούν να σε σκοτώσουν».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δυσαρέσκεια στη Δύση για την πρόσκληση του Μακρόν στη Ρωσία για την επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία

Ο Λευκός Οίκος εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την απόφαση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν να προσκαλέσει εκπρόσωπο της ρωσικής κυβέρνησης στον εορτασμό για την 80ή επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία, τον προσεχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μητσοτάκης | Η κυβέρνηση των Σκοπίων να χρησιμοποιεί μόνο το όνομα Βόρεια Μακεδονία

ΗΠΑ και ΕΕ καταδίκασαν τη ρητορική της νέας κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονία Προειδοποίηση προς το VMRO να σταματήσει τις προκλήσεις και να σεβαστεί πληρως τη Συμφωνία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >