AD

Επέστρεψε με υποδοχή νικήτριας από τη Σουηδία η Μαρίνα Σάττι – «Τρομερή εμπειρία. Θα το ξανάκανα 100%»

«Είχα μια αγωνία, για το αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέρας…»

Κατενθουσιασμένη από την όλη εμπειρία στο Malmö‎‎ της Σουηδίας, η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε σήμερα στην Αθήνα, παρέα με τη φετινή ελληνική αποστολή της Eurovision και δεν δίστασε να δηλώσει πως εάν της δινόταν η ευκαιρία, θα το ξανάκανε «100%»!

Η δημοφιλής τραγουδοποιός, η οποία με το «Zari» της κατέκτησε την 11η θέση στην 68η διοργάνωση, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως χάρηκε που η παρουσίαση του ελληνικού τραγουδιού στον τελικό ήταν καλή. «Αυτό που με χαροποίησε αρκετά είναι ότι, επειδή ειδικά τις τελευταίες μέρες που ο φόρτος της δουλειάς είχε σχεδόν ξεφύγει, είχα μια αγωνία για το αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέραςΧάρηκα που, εν τέλει, η παρουσίαση στον τελικό ήταν καλή», είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρίνα Σάττι, ενώ, ερωτώμενη για τη τελική θέση που έλαβε το τραγούδι της, υποστήριξε πως ήταν πάνω-κάτω αυτό που περίμενε η ελληνική αποστολή.

Η Μαρίνα Σάττι ποζάρει παρέα με τους Φωκά Ευαγγελινό, Θανάση Αλευρά και Jérôme Kaluta στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

Πρόσθεσε δε ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια για να μπορέσει να αφομοιώσει όλη την πληροφορία και τη μοναδική εμπειρία που έζησε στην Eurovision, ενώ, διέψευσε τα περί ασθένειάς της, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν ποτέ τόσο βαριά, όσο τα παρουσίαζαν τα ελληνικά ΜΜΕ. «Δεν είχα πυρετό στον ημιτελικό. Ήταν ένα μικρό κρύωμα», είπε σχετικά.

Δείτε δηλώσεις της δημοφιλούς τραγουδοποιού:

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

MI6 και CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη – Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διεθνή τάξη πραγμάτων, η οποία εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, κρούουν οι επικεφαλής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >