AD

Βραυρώνα | Στον ανακριτή σήμερα ο 23χρονος πατέρας που πέταξε στα σκουπίδια το βρέφος – «Τελειόμηνη η κύηση» λένε οι ειδικοί

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού

Την πόρτα του ανακριτική προκειμένου να απολογηθεί πρόκειται να περάσει σήμερα, Τρίτη 14/5 ο 23χρονος από το Νεπάλ ο οποίος πέταξε το βρέφος του στα σκουπίδια στην περιοχή της Βραυρώνας. Ο άνδρας που υποστηρίζει ότι δεν ήξερε πως η σακούλα είχε μέσα το μωρό υπογραμμίζει πως η σύντροφός του του είπε πως έχασαν το παιδί.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος και η σύντροφός του αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού.

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν
Η σωστή διάγνωση είναι το πρώτο βήμα για να απαλλαγείτε από τους κιρσούςΤο νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ υποδέχεται την άνοιξη που αναζητούμε και μας ανανεώνει!

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες η μητέρα του βρέφους από το Νεπάλ, μόλις πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου νοσηλευόταν. Η ίδια πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 15/5, ενώ εκκρεμούν οι ιστολογικές εξετάσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Η γυναίκα μεταξύ άλλων είπε ότι έχασε το παιδί πριν 5 μήνες ύστερα από αποβολή σε χωράφια που δούλευε τότε, κάτι όμως που έρχεται σε αντίθεση με την γνωμάτευση των γιατρών που την εξέτασαν στο νοσοκομείο που κάνουν λόγο για τελειόμηνη κύηση.

Το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό

Κατά την νεκροψία-νεκροτομή ο ιατροδικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το βρέφος πιθανόν γεννήθηκε ζωντανό, ωστόσο απόλυτη εικόνα αναμένεται να σχηματιστεί από τις ιστολογικές εξετάσεις που θα αποδείξουν και τον ακριβή μηχανισμό θανάτου, αν δηλαδή ήταν ασφυκτικός ή αποτέλεσμα κάποιας κάκωσης.

«Μου έδωσε μια σακούλα πλαστική, μαύρου χρώματος, και μου ανέφερε ότι αυτή περιέχει πετσέτες με αίματα από το νεκρό παιδί»

Περιγράφοντας πως ενημερώθηκε ότι το παιδί ήταν νεκρό ο πατέρας του σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» επεσήμανε: «Όταν οι υπόλοιποι βγήκαν από το δωμάτιο, η σύντροφός μου μού είπε κλαίγοντας ότι χάσαμε το παιδί. Έκλαιγε πάρα πολύ. Έτρεξα να ειδοποιήσω τον υπεύθυνό μου ότι θα λείψω και ξαναεπέστρεψα στο δωμάτιο. Τότε, μου έδωσε μια σακούλα πλαστική, μαύρου χρώματος, και μου ανέφερε ότι αυτή περιέχει πετσέτες με αίματα από το νεκρό παιδί, το οποίο μου ζήτησε να το πάρω και να το πετάξω σε κάδο. Αφού πήρα τη σακούλα, στην οποία είχε βάλει εξωτερικά και μια πετσέτα, βγήκα από το ξενοδοχείο και την πέταξα έξω από αυτό».

Αποδίδει τα όσα έγιναν στη σύγχυσή του και στον φόβο, που ξαφνικά άρχισε να τον διακατέχει. «Εγώ δεν ήξερα ότι πρέπει να καλέσω αστυνομία ή ασθενοφόρο, όταν μου είπε η κοπέλα μου ότι το παιδί έχει πεθάνει. Δεν είδα ποτέ τι έχει μέσα η σακούλα. Απλά την πήρα και την πέταξα στα σκουπίδια. Στεναχωριέμαι πολύ για ό,τι έγινε», φέρεται να ανέφερε ο 23χρονος.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ANT1: Η πρωινή ζώνη, το καλοκαιρινό, το μουσικό τηλεπαιχνίδι και τα κάστινγκ για τη σατιρική και τη μαγειρική εκπομπή

Όλα τα μέτωπα ανοιχτά στον ΑΝΤ1, κόσμος πάει κι έρχεται, εκπομπές ετοιμάζονται και οι υποψηφιότητες για μια θέση μπροστά από την κάμερα πολλές. Πρωινή ζώνη,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζάνειο: Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση η 62χρονη, εξαφανισμένος ο νοσηλευτής που έκανε το λάθος – Απαντήσεις για ευθύνες και άλλων προσώπων ζητά η οικογένεια

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση βρίσκεται η 62χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα ενός τραγικού λάθους κατά τη νοσηλεία της στο Τζάνειο Νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ετεοκλής Παύλου για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Είναι ένα γενικό παράπονο που έχει συγκεκριμένους αποδέκτες»

Ο Ετεοκλής Παύλου και οι συνεργάτες του σχολίασαν τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην κυπριακή τηλεόραση και την εκπομπή που παρουσιάζει η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Novartis: Θεσμική συνωμοσία στη δίκη των πρώην προστατευόμενων μαρτύρων ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφέρθηκε σε μια «θεσμική συνωμοσία» με πολιτικά κίνητρα που έπληξε την έννοια του κράτους

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Θοδωρής Μαραντίνης: «Θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη, η άλλη πλευρά είχε δοκιμάσει πολλές φορές να τον αποδοκιμάσει» απαντά ο δικηγόρος του

Τις τελευταίες ημέρες, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου έχουν βρεθεί ξανά στο προσκήνιο, καθώς η συνέντευξη της παρουσιάστριας στη Φαίη Σκορδά προκάλεσε την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ξεκινά στις 16 Ιουνίου η παράδοση φαρμάκων κατ΄ οίκον από τον ΕΟΠΥΥ – Μητσοτάκης: Καθήκον να φροντίζουμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Από τις 16 Ιουνίου θα ξεκινήσει η διανομή φαρμάκων κατ’ οίκον από τον ΕΟΠΥΥ, όπως ανακοίνωσαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Υγείας Άδωνις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >