AD

Θρίλερ στο Ίλιον | Γονική αρπαγή 4 ανηλίκων από δομή προστασίας – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Για γονική αρπαγή από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον τεσσάρων ανηλίκων κάνει λόγο ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον σημειώθηκε γονική αρπαγή τεσσάρων ανήλικων παιδιών.

Πρόκειται για τους ανήλικους Μιχάλη Άρμπι, 6 ετών, Οδυσσέα Άρμπι, 4 ετών, Γιώργο Άρμπι, 2 ετών και Κωνσταντίνο Άρμπι, 3 ετών.

Την καταγγελία έκανε η μητέρα των τεσσάρων παιδιών.

Τα παιδιά φιλοξενούνταν στον συγκεκριμένο χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον, κατόπιν εισαγγελικής εντολής και αγνοούνται από τις 1:45 το μεσημέρι της Τρίτης 14 Μαΐου, αλλά γνωστοποιήθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο φορέας προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Ο Μιχάλης Άρμπι, 6 ετών έχει καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μαύρο τζιν και άσπρη μπλούζα. Έχει ύψος 1,10.

Ο Οδυσσέας Άρμπι, 4 ετών έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας και μπλούζα κίτρινο με γκρι. Έχει ύψος ένα μέτρο.

Ο Γιώργος Άρμπι, 2 ετών έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι και μπλούζα κίτρινη. Έχει ύψος ένα μέτρο περίπου.

Ο Κωνσταντίνος Άρμπι, 3 ετών μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, γκρι μπλούζα και έχει ύψος ένα μέτρο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΗΠΑ: Υπό την πίεση του Τραμπ, το Τέξας υιοθέτησε νέο εκλογικό χάρτη που ενισχύει περαιτέρω τους Ρεπουμπλικάνους

Η Βουλή των Αντιπροσώπων του Τέξας ενέκρινε χθες, Τετάρτη, την αλλαγή των εκλογικών περιφερειών που επιθυμούσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ένα μέτρο που είναι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αμαζόνιος: Ιστορική μείωση 65% στις καμένες εκτάσεις της Βραζιλίας – Ένα βήμα προς την επανόρθωση του οικοσυστήματος

Η Βραζιλία καταγράφει σημαντική βελτίωση στη διαχείριση των πυρκαγιών στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου, με μείωση κατά 65% της καμένης επιφάνειας τον Ιούλιο του 2025

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Άρης Μουγκοπέτρος: «4 μήνες από το συμβάν που μου άλλαξε εντελώς την ζωή» – Η ανάρτησή του στο Instagram

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από τότε που ο γνωστός κλαρινίστας Άρης Μουγκοπέτρος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα σε γλέντι. Σήμερα, ο Μουγκοπέτρος αποφάσισε να μοιραστεί τις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Επιμένει η Ουγγαρία να γίνει οικοδεσπότης συνάντησης Πούτιν – Ζελένσκι

Η Ουγγαρία έχει ήδη προσφερθεί δύο φορές να φιλοξενήσει ειρηνευτικές συνομιλίες ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία και η προσφορά της εξακολουθεί να ισχύει, δήλωσε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σ. Φάμελλος: Μόνιμη μείωση του ΦΠΑ, 13ος και 14ος μισθός για τους δημοσίους υπαλλήλους

Στην ανάγκη μόνιμης μείωσης του ΦΠΑ και στην επιστροφή του 13ου και 14ου μισθού στους δημοσίους υπαλλήλους αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βόλος: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ νεαρών τα ξημερώματα στη Νέα Ιωνία – Τραυματίστηκε 18χρονος

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Κουφόβουνο, όταν για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, ομάδα νεαρών διαπληκτίστηκε. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ένας από αυτούς βρέθηκε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >