AD

Παναγιώτα Βλαντή | Με έχει πονέσει πάρα πολύ η ερώτηση «γιατί δεν έχεις κάνει παιδί;»

Όταν έκανα κατάψυξη ωαρίων ένιωσα ότι πάγωσα τον χρόνο, πρόσθεσε η ηθοποιός

Η Παναγιώτα Βλαντή παραχώρησε μια συνέντευξη, αναφερόμενη, ανάμεσα σε άλλα, στην κατάψυξη ωαρίων που έκανε πριν καιρό.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός τόνισε, πόσο την έχουν πληγώσει στο παρελθόν οι ερωτήσεις που έχει δεχτεί και η ίδια και άλλες γυναίκες, οι οποίες δεν έχουν γίνει μητέρες, «γιατί δεν έκανες παιδιά;;».

Όπως είπε στο «Happy Day»: «Μας πιάνει ένας πανικός τις γυναίκες ότι πρέπει στην τάδε ηλικία να παντρευτούμε, να κάνουμε παιδί. Αυτό που λέω στις νεότερες κοπέλες είναι “μην εγκλωβίζεστε σε δυσάρεστες σχέσεις γιατί πρέπει να κάνετε ένα παιδί”».
Στην πορεία, η Παναγιώτα Βλαντή ανέφερε: «Απελευθερώθηκα όταν έκανα κατάψυξη ωαρίων. Είναι αυτό που λες παγώνεις τον χρόνο. Είναι πολύ δίκαιο για εμάς τις γυναίκες. Είναι άσχημο να σε βάζουν σε μία γωνία και να σου λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις οικογένεια γιατί μεγάλωσε. Δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να γίνουν γονείς. Επιτέλους να σταματήσουν οι ερωτήσεις “γιατί δεν κάνεις παιδιά”. Αυτή ήταν η ένσταση μου πάντα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Το έβρισκα πάρα πολύ σκληρό, σε άντρα δεν κάνουν την ερώτηση. Και οι συγγενείς μας κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις και είναι σκληρό. Με είχε πονέσει πάρα πολύ».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

MI6 και CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη – Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διεθνή τάξη πραγμάτων, η οποία εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, κρούουν οι επικεφαλής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >