AD

Αιγάλεω | «Μπήκε στο αμάξι και ήθελε να πατήσει τον σύζυγό μου»

Η περιγραφή της 43χρονης για το άγριο ξύλο σε φανάρι

 

«Αυτοί οι άνθρωποι καλό θα ήταν να είναι στο τρελοκομείο» υποστηρίζει η γυναίκα για όσα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης στη συμβολή της Ιεράς Οδού με τη Θηβών.

«Αυτοί οι άνθρωποι καλό θα ήταν να είναι στο τρελοκομείο και όχι στο νοσοκομείο». Τη φράση αυτή χρησιμοποίησε η γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση των τριών ανδρών στον καβγά που έστησαν στη μέση του δρόμου με την ίδια και τον σύζυγό της στη συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Θηβών, στο Αιγάλεω το πρωί της Τρίτης.

Η ίδια, μιλώντας στο STAR, είπε ότι δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο: «Εδώ στο πρόσωπο με χτύπησαν έχω μουδιάσει».

Συνεχίζοντας την περιγραφή του καβγά και την παράσυρση του 43χρονου συζύγου της από το αυτοκίνητο των τριών ανδρών, η γυναίακ είπε «όταν μου έριξε μπουνιά εγώ έπεσα κάτω και μετά τον άντρα μου τον χτύπησαν με πόδια, με μπουνιές, δεν ξέρω κι εγώ με τι άλλο».

«Όταν είδα τον άντρα μου κάτω, πήγα να τον τραβήξω, δεν ξέρω ποιος με χτύπησε. Αυτός μπήκε στο αμάξι και ήθελε να τον πατήσει, έβαλα τα χέρια και μετά τον πάτησε» κατέληξε συγκλονισμένη η γυναίκα για το αδιανόητο περιστατικό στο Αιγάλεω.

Το άγριο επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Τρίτης, τη στιγμή που δύο αυτοκίνητα βρίσκονταν στο φανάρι στη συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Θηβών. Τότε, για άγνωστη αιτία, οι οδηγοί των δύο οχημάτων λογόφεραν και τρία άτομα κατέβηκαν από το ένα αυτοκίνητο και κινήθηκαν εναντίον του ζευγαριού που βρισκόταν στο έτερο όχημα. Τους προσέγγισαν και άρχισαν να χτυπούν τόσο τον άνδρα, 43 ετών, όσο και την συνομήλικη γυναίκα που καθόταν δίπλα του.

0 seconds of 31 secondsVolume 90%

Λίγο αργότερα, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι τρεις άνδρες παρέσυραν με το αυτοκίνητο τους τον 43χρονο και τον έριξαν στο έδαφος.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο, με πληροφορίες να αναφέρουν πως η ζωή τους δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, ενώ η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των τριών ατόμων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κως: 13χρονος κατηγορείται για εκδικητική πορνογραφία ανηλίκων

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κω από την αποκάλυψη μιας ιδιαίτερα σοβαρής υπόθεσης που αφορά εκδικητική πορνογραφία ανηλίκων. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ν.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δούκας για Άγνωστο Στρατιώτη: Προσφεύγουμε στα δικαστήρια για την καθαριότητα – Δεν θα επιτρέψουμε την υποβάθμιση του Μνημείου, λέει το ΥΠΕΘΑ

Ο Δήμος Αθηναίων προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Χάρης Δούκας, με αφορμή την ψήφιση της τροπολογίας που μεταφέρει την ευθύνη συντήρησης

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Η Άννα Βίσση με έπαιρνε αγκαλιά και μύριζε τα μαλλιά μου, υπήρξα ερωτευμένος μαζί της»

Με αφορμή τη συνεργασία που είχε με την Άννα Βίσση στο μακρινό παρελθόν, ο Πάρις Καραγιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Το ‘χουμε” και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νέες επιδοτήσεις 1.392 δικαιούχων στο «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ»

Σε νέα πληρωμή δικαιούχων στο «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ» προχώρησε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Σήμερα, πιστώθηκε με την 11η απόφαση έγκρισης πίστωσης, στους λογαριασμούς 1.392 δικαιούχων του προγράμματος «Κινούμαι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Ερευνώνται επτά κινητά τηλέφωνα – Ίσως μέσα από την οικογένεια ο ηθικός αυτουργός, λέει η ανιψιά του θύματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ανάκριση για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα, με νέα στοιχεία να προκύπτουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς –

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Π. Μαρινάκης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προσπαθεί να σώσει την πολιτική της καριέρα – Ο Χάρης Δούκας να πει «καλή τύχη» στους δημότες της Αθήνας

Ο Αλέξης Τσίπρας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας βρέθηκαν στο επίκεντρο των απαντήσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη σε συνέντευξη του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >