AD

Η Τούνη απάντησε για τις πανάκριβες γόβες της | Δεν ευθύνομαι που δεν έχεις χρήματα να πας σούπερ μάρκετ

Στην Αμερική ταξίδεψε η Ιωάννα Τούνη, η οποία μοιράστηκε νέες εμπειρίες από το ταξίδι της μέσα από το Instagram και το TikTok. Η influencer ανέφερε πως βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο με εκπτώσεις σε μεγάλα brands και δε μπόρεσε να αντισταθεί σε αγορές.

1-iwanna-toynh-panakribes-agores-amerikh-11-iwanna-toynh-panakribes-agores-amerikh-2

1-iwanna-toynh-panakribes-agores-amerikh-31-iwanna-toynh-panakribes-agores-amerikh-41-iwanna-toynh-panakribes-agores-amerikh-51-iwanna-toynh-panakribes-agores-amerikh-6

Ιωάννα Τούνη: Το εμπορικό κέντρο είχε έκπτωση 20% και 30%

«Είχε εδώ στο Σικάγο ένα εμπορικό κέντρο το οποίο τα είχε όλα σε έκπτωση -20, -30% οπότε είπα θα ψωνίσω», αναφέρει η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο στο TikTok ξεκινώντας να δείχνει στην κάμερα τις νέες της αγορές αλλά και τις τιμές πριν και μετά την έκπτωση.

Η Ιωάννα Τούνη φορώντας το μαύρο σακάκι που αγόρασε άρχισε να χορεύει από τη χαρά της λέγοντας: «Καλά αυτό δεν είναι σικ που κάνω, αλλά καταλαβαίνεις τώρα».

Απέκτησε ακριβή τσαντα με εκπτωση

Για άλλη τσάντα αξίας 2.490 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη έδωσε 1.739 δολάρια σχολιάζοντας στο TikTok «Το λες και οικονομία αυτό που έχει συμβεί».

Ποικίλα σχόλια κάτω από το βίντεο

Για άλλη μια φορά η Ιωάννα Τούνη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων των διαδικτυακών της φίλων, δημιουργώντας έτσι ποικίλα σχόλια κάτω από το βίντεο αλλά και τις τιμές που παρουσίασε.

«Είμαστε κ εμείς που έχουμε 2 παιδάκια και περιμένουμε να έρθει η Παρασκευή να πληρωθούμε (1600 και οι δυο ) για να πάμε να ψωνίσουμε στο σούπερ μάρκετ και γενικά να βγει ο μήνας», της έγραψε ένας χρήστη του TikTok με την Ιωάννα Τούνη να απαντά «Συγγνώμη αλλά δεν ευθύνομαι εγώ γιαυτό».

«Θέλει κάποιος να μου πει που τα βρίσκουν τόσα χρήματα γιατί θέλω και εγώ να πάρω αλλά δεν τα έχω», της γράφει άλλος χρήστης με την ίδια να απαντά «Μήπως από τις εταιρίες μου;».

Ενώ σε στο σχόλιο «Τι έχω κάνει λάθος;», που έγραψε χρήστης η Ιωάννα Τούνη απάντησε «Ασχολείσαι με τις ζωές των άλλων και όχι με την δική σου».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ινδονησία: Επίθεση σε τζαμί σχολικού συγκροτήματος – Ο ύποπτος ως δράστης είναι περίπου 17 ετών σε χειρουργική επέμβαση

Ο ύποπτος ως δράστης της επίθεσης σε τζαμί που βρισκόταν σε σχολικό συγκρότημα της ινδονησιακής πρωτεύουσας είναι περίπου 17 ετών και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Καταγγελία της Greenpeace στην Κομισιόν κατά της Σλοβακίας για μαζική θανάτωση αρκούδων

Η Greenpeace υπέβαλε καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά της Σλοβακίας, την οποία οι οικολόγοι κατηγορούν για «παράνομη θανάτωση» αρκούδων σε μια περιοχή κοντά στα πολωνικά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΣΤΑΣΥ: Ενίσχυση δρομολογίων του Μετρό 8 και 9/11, λόγω του 42ου Αυθεντικού Μαραθωνίου

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων στον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, η ΣΤΑΣΥ προχωρά σε ενίσχυση των δρομολογίων του Μετρό και αύξηση της συχνότητας διέλευσης

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δεν θα μαντεύατε ποτέ τον κωδικό πρόσβασης του κλειστού κυκλώματος καμερών στο Λούβρο – Ή μήπως όχι;

Γαλλικό δικαστήριο δημοσίευσε έκθεση, στην οποία η ηγεσία του Λούβρου κατηγορείται ότι εστίαζε σε αγορές και έργα ανακαίνισης που τραβούν την προσοχή των δημοσιογράφων αντί

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >