AD

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου, αστυνομικός με εγκαύματα β’ βαθμού

Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ εναντίον της σκοπιάς, τραυματίστηκε αστυνομικός – Μαρινάκης: Η Δικαιοσύνη δεν τρομοκρατείται, απόλυτη προτεραιότητα η σύλληψη των δραστών

Επίθεση με μολότοφ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου στου Παπάγου.

Η επίθεση έγινε περίπου στις 00:45, όταν άγνωστοι πέταξαν μολότοφ εναντίον της σκοπιάς, που βρισκόταν μπροστά από το σπίτι της πρόεδρου στην περιοχή του Παπάγου και διέφυγαν. Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας αστυνομικός που μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται με τραύματα στο πρόσωπο και στο χέρι. Συγκεκριμένα φέρει εγκαύματα β΄ βαθμού, ενώ ακόμα δεν είναι σε θέση να δώσει λεπτομερή κατάθεση στους συναδέλφους του για το περιστατικό. Από την επίθεση πήρε φωτιά ένα περιπολικό. Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι φέρεται να πρόκειται για επίθεση εις βάρος του αστυνομικού και όχι του σπιτιού της προέδρου του Αρείου Πάγου. Οι δράστες φέρονται να παρακολουθούσαν τον ένστολο και μόλις αυτός μπήκε στο περιπολικό τού επιτέθηκαν.

Εξετάζεται αν οι δράστες έδωσαν ραντεβού σε παρκάκι κοντά στο σημείο της επίθεσης
Εξετάζεται παράλληλα το ενδεχόμενο οι δράστες να έδωσαν ραντεβού πριν από την επίθεση, σε κοντινό παρκάκι, το οποίο απέχει περίπου 30 μέτρα από το σπίτι της Προέδρου. Αυτό που αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., είναι το γεγονός ότι εκτιμάται ότι θα βοηθήσουν οι κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, έτσι ώστε να χαρτογραφηθεί το δρομολόγιο των δραστών με βασικό στόχο την ταυτοποίησή τους.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιος ήταν ο λόγος της επίθεσης, και στο πλαίσιο αυτό αναμένεται και κάποια προκήρυξη.

Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, που μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με τραύματα στο πρόσωπο και στο χέρι. Συγκεκριμένα, φέρει εγκαύματα β΄ βαθμού, ενώ ακόμα δεν είναι σε θέση να δώσει λεπτομερή κατάθεση στους συναδέλφους του για το περιστατικό. Από την επίθεση πήρε φωτιά ένα περιπολικό.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αδόλφος Χίτλερ | H μέρα που ένας από τους μεγαλύτερους κακούς της ιστορίας έγινε δικτάτορας

Στις 2 Αυγούστου του 1934 ο Χίτλερ ένωσε την καγκελαρία και την προεδρία με τον νέο τίτλο του Φύρερ. Καθώς η οικονομία βελτιωνόταν, η λαϊκή υποστήριξη για το καθεστώς του Χίτλερ έγινε ισχυρή και μια λατρεία του Φύρερ διαδόθηκε από τους ικανούς προπαγανδιστές του.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Coldplay |Tο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Feels Like I’m Falling in Love», που γυρίστηκε στο Ηρώδειο

Στο κλιπ συμμετείχε και το ελληνικό κοινό, μετά από κάλεσμα του συγκροτήματος στα social media Οι Coldplay κυκλοφόρησαν το πολυαναμενόμενο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Feels Like I’m Falling

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ζορντάν Μπαρντελά | Mπορεί ένας 28χρονος ακροδεξιός να κυβερνήσει την Γαλλία ;

Ο μόλις 28χρονος Ζορντάν Μπαρνελά κάνει –και εκείνος– σχέδια για το μέλλον, βάζοντας πια στο στόχαστρο όχι τόσο τον αποδυναμωμένο εκλογικά Μακρόν   Μπορεί ο Ζορντάν Μπαρντελά, μόλις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >