AD

Βρετανία: Βίντεο με τη στιγμή που ο δράστης φεύγει με τη βαλλίστρα του μετά την τριπλή δολοφονία

Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, δείχνει τον πρώην στρατιώτη Κάιλ Κλίφορντ, να φεύγει από το σημείο της τριπλής δολοφονίας στο Χερτφορντσάιρ της Βρετανίας.

Η οικογένεια του σχολιαστή αγώνων του BBC, Tζον Χαντ, ξεκληρίστηκε, όπως μεταδίδουν σοκαρισμένοι οι Βρετανοί δημοσιογράφοι αναφερόμενοι στη σύζυγό του, Κάρολ, και τις δύο κόρες τους, Λουίζ και Χάνα που βρέθηκαν δολοφονημένες στο σπίτι τους, στην περιοχή Χερτφορντσάιρ. Η 61χρονη σύζυγος του Χαντ και οι δύο κόρες τους, 25 και 28 ετών, βρέθηκαν θανάσιμα τραυματισμένες από βαλλίστρα στην οικία τους, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Η Daily Mail δημοσίευσε, λίγη ώρα αργότερα, βίντεο με τον ένοπλο δράστη, πρώην στρατιώτη και πρώην σύντροφο της 25χρονης Λουίζ, Κάιλ Κλίφορντ. Στο βίντεο φαίνεται ο Κλίφορντ να φεύγει από το σπίτι των θυμάτων, αφού τις είχε δέσει και σκοτώσει, κουβαλώντας ένα μεγάλο αντικείμενο, τη βαλλίστρα, όπως τονίζει το βρετανικό μέσο, τυλιγμένο με ένα λευκό σεντόνι.

Δείτε το βίντεο:

Η αστυνομία βρήκε το αυτοκίνητο του 26χρονου υπόπτου και τώρα ερευνά ένα πάρκο. Επίσης, έχουν ζητήσει από τους πολίτες να ενημερώσουν τις αρχές αν δουν τον Κλίφορντ, προειδοποιώντας τους να μην τον πλησιάσουν. Τον περιγράφουν ως επικίνδυνο και- ενδεχομένως ακόμα- οπλισμένο. Τα σχολεία της περιοχής έχουν μπει σε «lockdown», με τους δασκάλους να προτρέπουν τους γονείς να πάρουν τα παιδιά τους και να πάνε κατευθείαν στο σπίτι.


john-hunt
Ο σχολιαστής αγώνων του BBC, Τζον Χαντ με την σύζυγό του Κάρολ
hannah-hunt
Η μία από τις κόρες του Τζον Χαντ, Χάνα


Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου της Αστυνομίας:

Μια γειτόνισσα, η οποία ζει στον «ήσυχο δρόμο» στον οποίο σημειώθηκε το περιστατικό και δεν θέλησε να κατονομαστεί, δήλωσε ότι δεν γνώριζε καλά τα θύματα, αλλά ήταν μια «φιλική οικογένεια». «Τους βλέπαμε κάθε μέρα να περνούν από το σπίτι και μας έλεγαν “καλημέρα”» είπε. «Είναι πραγματικά λυπηρό αυτό που συνέβη, πολύ σοκαριστικό».

Την ίδια ώρα, μία άλλη κάτοικος της περιοχής, δήλωσε ότι μεταξύ 6.30μμ και 7μμ χθες το απόγευμα άκουσε «κάποιον να ουρλιάζει». «Έλεγα, “αυτό είναι σίγουρα μια γυναίκα που ουρλιάζει” και μέσα σε 15 λεπτά επικράτησε το απόλυτο χάος», είπε η γυναίκα.

Περιέγραψε πως ένοπλοι αστυνομικοί φώναζαν στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους και «ουσιαστικά μας κλείδωσαν» πριν φτάσουν στο σημείο ασθενοφόρα, ελικόπτερα και πάνω από δώδεκα ακόμη περιπολικά. «Είναι πολύ, πολύ αγχωτικό τώρα να σκέφτεσαι ότι αυτό συνέβη σε τόσο κοντινή απόσταση και κανείς μας δεν το γνώριζε και κανείς μας δεν μπορούσε να βοηθήσει» είπε.

Από την πλευρά του, ο Επίτροπος Αστυνομίας και Εγκληματικότητας του Hertfordshire, Τζόναθαν Ας-Έντουαρντς, σε δήλωσή του το περιέγραψε ως «τρομερό περιστατικό» και τόνισε ότι οι σκέψεις του είναι με την οικογένεια και τους φίλους των τριών γυναικών που σκοτώθηκαν. «Ο θάνατός τους αναμφίβολα προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινότητα του Χερτφορτσάιρ» είπε και πρόσθεσε ότι ενημερώνεται από την αστυνομία.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Υπουργός Ενέργειας ΗΠΑ: Η Ελλάδα είναι βασικός εταίρος μας στον τομέα της ενέργειας

«Ο πρόεδρος Τραμπ θέλει ευημερία στην πατρίδα και ειρήνη στο εξωτερικό.Αυτό σημαίνει εμπόριο. Αυτό σημαίνει δέσμευση στον τομέα της ενέργειας Η Ελλάδα είναι ένας βασικός

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Έληξε η προθεσμία για έκδοση Προσωπικού Αριθμού – Τι ισχύει για όσους δεν πρόλαβαν

Η περίοδος για την έκδοση του Προσωπικού Αριθμού ολοκληρώθηκε και πλέον η διαδικασία περνάει αυτοματοποιημένα στο σύστημα. Έτσι, για όσους πολίτες δεν προέβησαν στην έκδοσή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κατερίνα Καινούργιου: «Το Παρά 5 με έχει καταστρέψει, μπορούμε να εξαφανίσουμε αυτά τα πλάνα;»

Το πρωί της Πέμπτης (6/11), η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου υποδέχθηκε τους δημοφιλείς ηθοποιούς Αργύρη Αγγέλου και Άννη Θεοχάρη. Οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν στον καναπέ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αφαιρέθηκαν επίσημα οι τίτλοι του Πρίγκιπα από τον Άντριου – Επικύρωση από τον βασιλιά Κάρολο

Αν και η σχετική ανακοίνωση από το Παλάτι είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα, η απόφαση για την αφαίρεση του τίτλου «Πρίγκιπας» και της προσφώνησης «Αυτού

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ουκρανικό, Μ. Ανατολή και πορεία δυτικών Βαλκανίων στο επίκεντρο της συζήτησης του Γ. Γεραπετρίτη με την Κ. Κάλας

Τα φλέγοντα θέματα που ταλανίζουν την ευρύτερη περιοχή, ο πόλεμος στην Ουκρανία και η κρίση στη Μέση Ανατολή συζητήθηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών Γιώργου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Φαίη Σκορδά: «Θα με παρακολουθήσεις ή θα κοιτάζεις και θα γράφεις; Μου θυμίζεις τον Ουγγαρέζο»

Το πρωινό της Πέμπτης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος προκάλεσε μια απρόβλεπτη στιγμή έντασης στην εκπομπή Buongiorno, όταν μοιραζόταν μια ιστορία από το παρελθόν σχετικά με τα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >