AD

Απευθείας με τον πρωθυπουργό οι σχέσεις και οι επαφές με τους ολιγάρχες, καναλάρχες και μεγαλόσχημους επιχειρηματίες

Μετά τις αποχωρήσεις Γρ. Δημητριάδη, Στ. Παπασταύρου και Ι. Μπρατάκου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υιοθετεί προσωπικό μοντέλο επικοινωνίας με τα ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα!

 

Επειδή μετά τις αποχωρήσεις Γρ. Δημητριάδη, Στ. Παπασταύρου και Γιάννη Μπρατάκου από το Μέγαρο Μαξίμου, συζητείται ευρέως στην πιάτσα ποιος από την κυβέρνηση διατηρεί τις επαφές με τους μεγαλοεπιχειρηματίες και τους ισχυρούς εξωθεσμικούς παράγοντες, σας ενημερώνουμε ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει – και το κάνει ήδη- να διαχειρίζεται προσωπικά, απευθείας ο ίδιος,  τις σχέσεις και τις επαφές με τους ολιγάρχες, τους καναλάρχες και τους μεγαλόσχημους επιχειρηματίες!
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι το νέο αυτό μοντέλο, χωρίς την εμπλοκή του στενού του περιβάλλοντος έχει αρχίσει ήδη να λειτουργεί αποτελεσματικά και οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει πλέον απευθείας σχέση και επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους προβεβλημένους και πανίσχυρους εργολάβους και προμηθευτές του Δημοσίου!
Οι ίδιες πηγές ωστόσο επισημαίνουν ότι την διευθέτηση των ανοικτών υποθέσεων και των πάσης φύσης εκκρεμμοτήτων με τους μεγαλοεπιχειρηματίες, ο πρωθυπουργός την έχει αναθέσει στον Γιώργο Μυλωνάκη, ο οποίος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη και σε μεγάλο βαθμό διαδραματίζει ρόλο σχεδόν αντίστοιχης εμβέλειας με εκείνον του Γρηγόρη Δημητριάδη στις παλιές καλές εποχές της κυβέρνησης ΝΔ!
Ήδη, λέγεται, ο πρωθυπουργός φέρεται να έχει ενημερώσει τα στενά επιτελεία και τους νταραβεριτζήδες των μεγάλων επιχειρηματιών ότι τα αιτήματα και τα κρίσιμα ανοιχτά ζητήματα θα επιλύονται διά μέσω της συμμετοχής του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργου Μυλωνάκη, που αναδεικνύεται ως ο πλέον έμπιστος και αξιόπιστος συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη την ώρα τούτη!

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δόμνα Μιχαηλίδου: Ισοβιότητα αποκτούν οι τρίτεκνοι γονείς – Σταδιακή σύγκλιση τριτέκνων και πολυτέκνων

«Στο νομοσχέδιο που έχουμε φέρει στη Βουλή αποδίδουμε την ισοβιότητα στην τριτεκνική ιδιότητα των γονέων τριών τέκνων. Και αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Άρης Μουγκοπέτρος: Η νέα ανάρτηση στο Instagram και η δημόσια συνομιλία με τον Νίκο Αλιάγα

Δείτε όσα είπαν Άρης Μουγκοπέτρος και Νίκος Αλιάγας στο Instagram. Ο Άρης Μουγκοπέτρος ανέβασε σήμερα ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου τον

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Το πιο ζεστό καλοκαίρι που έχει καταγραφεί ποτέ» έζησε φέτος η Κίνα

Θερμοκρασίες ρεκόρ και πολλά επεισόδια καύσωνα, κυρίως στο νότιο τμήμα της χώρας, βίωσε το καλοκαίρι που μόλις ολοκληρώθηκε, η Κίνα, όπως ανακοίνωσε η εθνική μετεωρολογική

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 65χρονο για καλλιέργεια κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών

Στη σύλληψη ενός 65χρονου που κατηγορείται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο. Παράλληλα, κατάσχεσαν, μεταξύ άλλων, δενδρύλλια, πάνω

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζένιφερ Άνιστον: «Με έχουν καλέσει αλλά δεν έχω πάει ποτέ στο Met Gala, είμαι κορίτσι του τζιν και της σαγιονάρας»

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε στο περιοδικό Glamour τον λόγο που δεν συμμετέχει στα διάσημα events του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης (Met Gala), παρά τις επανειλημμένες προσκλήσεις.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >