AD

Ροσαλία | Γυμνή στην πολυθρόνα

Η Ισπανίδα ποπ σταρ κάθεται σε μία πολυθρόνα γυμνή, έχοντας τα μαλλιά της πλεξούδες και φωτογραφίζει τον εαυτό της, με τα χέρια της να καλύπτουν το στήθος της. 

Η Ροσαλία βρίσκεται στην Αθήνα μιας και σε λίγες ώρες θα δώσει την πρώτη της συναυλία για το ελληνικό κοινό.

Μία μέρα πριν το μεγάλο event, η 30χρονη έκανε μία τολμηρή ανάρτηση στο Instagram με τους δεκάδες εκατομμύρια ακολούθους της.

Η Ισπανίδα ποπ σταρ κάθεται σε μία πολυθρόνα γυμνή, έχοντας τα μαλλιά της πλεξούδες και φωτογραφίζει τον εαυτό της, με τα χέρια της να καλύπτουν το στήθος της. 

Το μόνο που φορά, είναι ένα λευκό εσώρουχο στο κάτω μέρος του σώματός της και λευκά ψηλοτάκουνα παπούτσια. Η ανάρτησή της πλησιάζει από τις πρώτες 15 ώρες τα 3 εκατομμύρια likes.

Δείτε τη φωτογραφία

354871816_1006479840513559_1051953482522886659_n



Η επίσκεψη της Ροσαλία στον Παρθενώνα
Η Ισπανίδα πολυβραβευμένη σούπερ σταρ με τους εκατομμύρια φαν, ξεναγήθηκε στην πρωτεύουσα και μοιράστηκε με το διαδικτυακό κοινό της μερικά βίντεο.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram που μετρά 25 εκατομμύρια ακολούθους, η Ροσαλία αποθεώνει τον Παρθενώνα. Φορώντας ένα κόκκινο κοντό φόρεμα και μεγάλα γυαλιά ηλίου, η 30χρονη πολυβραβευμένη ποπ σταρ απολαμβάνει τα αξιοθέατα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, παρέα με μία άλλη γυναίκα. 

Η ίδια λέει στους διαδικτυακούς φίλους της, πόσο της αρέσει ο Παρθενώνας.

Η Ροσαλία, είναι η πρώτη προσκεκλημένη της καλλιτεχνικής σύμπραξης «Release Athens x SNF Nostos».  Έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για να αποδείξει και στο ελληνικό κοινό, πως αντιπροσωπεύει όλα όσα προσπαθεί να είναι η σύγχρονη ποπ: ένα τολμηρό ηχητικό μίγμα χωρίς στεγανά και μια διάθεση να ξεπεράσει κάθε πολιτιστικό και ηχητικό σύνορο.

Βάζοντας στο ίδιο «καζάνι» τους παραδοσιακούς ρυθμούς του flamenco, της salsa και της bachata με το reggaeton, το hiphop και το R&B, η Ροσαλία άφησε άναυδους τους ανυποψίαστους ακροατές με το «El Mal Querer» (2018), ένα ιδιοφυές άλμπουμ που με το ένα πόδι πατάει στην mainstream pop και με το άλλο στο avant-garde. Το αποτέλεσμα ήταν ένας απόλυτος θρίαμβος που σάρωσε τα Latin Grammy Awards και συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Rolling Stone με τους 500 κορυφαίους δίσκους όλων των εποχών, καταλαμβάνοντας την υψηλότερη θέση στους ισπανόφωνους δίσκους.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

«Έπεσαν» οι κανονιοβολισμοί από τον Λυκαβηττό για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου (βίντεο)

Με τους καθιερωμένους 21 κανονιοβολισμούς από τον λόφο του Λυκαβηττού σηματοδοτήθηκε στην Αθήνα ο εορτασμός για την 28η Οκτωβρίου. Ο πρώτος κανονιοβολισμός έπεσε στις 6

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

28η Οκτωβρίου: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς – Κλείνει στις 08:00 ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα

Με πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς σήμερα 28η Οκτωβρίου. Επιπλέον, θα υπάρξουν τροποποιήσεις στις γραμμές των λεωφορείων, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων. Ο σταθμός

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τι περιλαμβάνει η συμφωνία συνεργασίας Βρετανίας και Τουρκίας για αγορά μαχητικών αεροσκαφών Eurofighter

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Κιρ Στάρμερ υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών για την αγορά από την Τουρκία μαχητικών

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χριστίνα Αλούπη: «Είχα ερωτήσεις από τα παιδιά μου για το εάν συμβαίνει κάτι με μένα και τον μπαμπά»

Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και στη δημοσιογράφο Ελένη Παπαδόγια για τη ζωή της μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα με τα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νέα Ζηλανδία: 13χρονος κατάπιε περίπου 100 μαγνήτες – Αφαιρέθηκαν τμήματα του εντέρου του μετά από χειρουργείο

Η ασιατική πλατφόρμα διαδικτυακού εμπορίου Temu διαβεβαίωσε σήμερα πως οι μαγνήτες που πουλάει στον ιστότοπό της τηρούν τον κανονισμό της Νέας Ζηλανδίας, μετά την κατάποση

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >