AD

Ο Άρης Μουγκοπέτρος ξεσπά για τον «υποτιθέμενο φίλο»: «Παραλίγο να με σκοτώσει, κυκλοφορεί ελεύθερος και χλευάζει»

«Πραγματικά η σιωπή είναι χρυσός, αλλά και η υπομονή έχει τα όριά της», γράφει ο Άρης Μουγκοπέτρος.

Εμφανώς οργισμένος εμφανίζεται σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Άρης Μουγκοπέτρος σχολιάζοντας μία ανάρτηση που έκανε στα social media ο άνδρας που του έδωσε την κροτίδα στο πανηγύρι, στο οποίο οργανοπαίχτης τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστούν δύο δάχτυλά του και να κινδυνεύσει να χάσει την όρασή του.

«Θέλω να πω δυο πράγματα, γιατί στο τέλος θα βρεθώ και κερατάς και δαρμένος. Ο υποτιθέμενος φίλος μου που μου έδωσε την κροτίδα, σατιρίζει ένα γεγονός σε ένα πανηγύρι γράφοντας: ΄΄Λοιπόν το 2007 χόρευα και κάποιος άνοιξε μία σαμπάνια επειδή χόρευα καλά… και έφυγε το πώμα… βάρεσε μία λάμπα φθορίου… και μου ήρθε όλη στο κεφάλι… θα κάνω μήνυση τώρα που μου το θύμισες”», φαίνεται να λέει ο Άρης Μουγκοπέτρος στο βίντεο που ανέβασε το βράδυ της Τετάρτης.

«Νομίζω ότι αναφέρεται σε μένα, επειδή κινήθηκα νομικά απέναντι του. Ελπίζω να υπάρχει Θεός, αν και πρόλαβε και διέγραψε το σχόλιο, γιατί το προφίλ του στο instagram ήταν “Γιάννης ο ασύλληπτος”. Όπως εξαπάτησε και μένα, εξαπάτησε και όλους τους φίλους και γνωστούς ότι θα ερχόταν να μου ζητήσει συγγνώμη. Μετά από 40 ημέρες έχει τα κότσια να κυκλοφορεί ελεύθερος και να γράφει κάτι τέτοιο. Δεν ήξερε, όμως, ότι το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται», καταλήγει ο Άρης Μουγκοπέτρος.

Όπως αναφέρει, δε, στη σχετική του ανάρτηση ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου, «πραγματικά η σιωπή είναι χρυσός, αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της !!!! Και αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορεί «ελεύθερος»!!!!!!».

Στη συνέχεια, μάλιστα, έκανε και τρεις αναρτήσεις στα stories, επισημαίνοντας αρχικά ότι «αυτό είναι το σχόλιο του κυρίου που μου έδωσε την κροτίδα, 40 ημέρες μετά το ατύχημα», για να συμπληρώσει «αυτός ο άνθρωπος που παραλίγο να μου στερήσει τη ζωή κυκλοφορεί ελεύθερος και χλευάζει» και «ξαναλέω, κυκλοφορεί ελεύθερος».

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δημήτρης Γρηγοράκης για σεφ: «Ας μην τον κατασπαράξουμε, θα έπρεπε να υπάρχει πιο ειδική μεταχείριση διότι δεν σκότωσε και κάποιον»

Ο Δημήτρης Γρηγοράκης μίλησε στη Super Κατερίνα για τον γνωστό σεφ που συνελήφθη και φυλακίστηκε για χρέη στο δημόσιο, σχολιάζοντας πως «γι’ αυτά παραπτώματα οι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γεωργιάδης: Νέες παιδιατρικές υποδομές στη Λάρισα – ΜΕΘ, ΜΑΦ και χειρουργική Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στην εκπομπή «Newsroom» του ΕΡΤnews για τις νέες υποδομές στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Όπως δήλωσε, εκτός από τη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

O Τζόναθαν Μπέιλι ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι άνδρας για το 2025 – Ο πρώτος ανοιχτά γκέι που κατακτά τον τίτλο

Την καθιερωμένη λίστα με τους πιο σέξι άντρες έδωσε στη δημοσιότητα το περιοδικό People και για το 2025 την κορυφή κατέκτησε ο Τζόναθαν Μπέιλι. Ο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΕΛΤΑ: Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γρηγόρης Σκλήκας μετά τις αντιδράσεις για το κλείσιμο 204 καταστημάτων

Ο Γρηγόρης Σκλήκας υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, αφού το σχέδιο αναδιάρθρωσης που εισηγήθηκε προκάλεσε αντιδράσεις, κυρίως στο κυβερνητικό επίπεδο.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κώστας Τσουρός για Ναταλία Γερμανού: «Ένιωσα λίγο περίεργα που πήγα ως καλεσμένος»

Ο Κώστας Τσουρός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται». Κατά την έξοδό του από τον τηλεοπτικό σταθμό μίλησε στην κάμερα του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >