AD

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Θοδωρή Μαραντίνη: «Η Σίσσυ Χρηστίδου αιφνιδιάστηκε με το εξώδικο»

«Ελπίζω να σταματήσουν όλα αυτά και να βρουν μια λύση, προχωρώντας όσο καλύτερα μπορούν ενωμένοι για τα παιδιά τους», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σήμερα, η Σταματίνα και οι συνεργάτες της σχολίασαν στον αέρα της εκπομπής Happy Day το εξώδικο που έστειλε ο Θοδωρής Μαραντίνης στα ΜΜΕ σχετικά με τις συνεντεύξεις της πρώην συζύγου του, Σίσσυς Χρηστίδου. «Αυτό που ίσως προκαλεί έκπληξη είναι ότι το εξώδικο έρχεται ενώ και ο ίδιος έχει παραχωρήσει πολλές συνεντεύξεις. Είναι ένα ζευγάρι που και οι δύο έχουν μοιραστεί κατά καιρούς προσωπικά τους θέματα με δημοσιογράφους και εκπομπές. Από την πλευρά της Σίσσυς Χρηστίδου, μπορώ να πω χωρίς να πάρω θέση, ότι εκείνη έχει επικεντρωθεί κυρίως στα συναισθήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Αντίθετα, η πλευρά του Θοδωρή είχε αποκαλύψει στοιχεία που αφορούσαν οικονομικά θέματα και ευαίσθητα δεδομένα. Στην πρόσφατη συνέντευξή της στη Φαίη Σκορδά, που προκάλεσε το εξώδικο, η Σίσσυ μίλησε κυρίως για τις συναισθηματικές προκλήσεις ενός χωρισμένου γονέα και τη διαδικασία της δικαστικής διεκδίκησης», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μίλησα με ανθρώπους κοντά της, οι οποίοι μου είπαν ότι η Σίσσυ αιφνιδιάστηκε από το εξώδικο, καθώς δεν είπε κάτι που να τον θίγει, αλλά μόνο για τα συναισθήματά της. Ο Θοδωρής έχει επίσης παραχωρήσει συνεντεύξεις και έχει μιλήσει δημόσια. Ελπίζω να βρουν μια λύση και να προχωρήσουν όσο καλύτερα μπορούν για τα παιδιά τους».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε επίσης: «Ένας κοινός γνωστός τους μου ανέφερε ότι ίσως ο Θοδωρής ανησύχησε μετά τη συνέντευξη στο Buongiorno για το τι μπορεί να έχει ειπωθεί στις Μαμάδες και προσπάθησε να προλάβει τυχόν αρνητικές συνέπειες. Από όσα γνωρίζω, στην εν λόγω συνέντευξη δεν ειπώθηκαν πράγματα που να αφορούν άμεσα τον Θοδωρή. Αναφέρθηκαν ζητήματα σχετικά με την οικογενειακή κατάσταση της Σίσσυς, αλλά όχι κάτι που να τον θίγει. Επιπλέον, δεν ισχύει ότι εστάλη εξώδικο στις Μαμάδες. Η εκπομπή θα προβάλλεται κανονικά και δεν υπάρχει τίποτα που να προσβάλλει τον Θοδωρή».

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Η επιστροφή του ντόντο: Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι έκαναν ένα «καθοριστικό βήμα» για την «αναγέννηση» του εξαφανισμένου πτηνού

Το ντόντο, ένα πτηνό του Μαυρικίου που εθεάθη για τελευταία φορά τον 17ο αιώνα, θα… επιστρέψει στη ζωή κατά κάποιο τρόπο, εάν επιτύχουν οι προσπάθειες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Β. Κικίλιας: Σημαντικές επαφές στην Ουάσινγκτον – Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ στον ναυπηγικό και ναυτιλιακό τομέα

Σειρά σημαντικών συναντήσεων με αξιωματούχους της αμερικανικής κυβέρνησης και μέλη του Κογκρέσου είχε την πρώτη ημέρα της επίσκεψής του στην Ουάσινγκτον ο Υπουργός Ναυτιλίας και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Λιβύη: Πάνω από 100 πρόσφυγες από το Σουδάν νεκροί ή αγνοούμενοι σε δυο ναυάγια

Πάνω από εκατό σουδανοί πρόσφυγες έχασαν τη ζωή τους ή χαρακτηρίζονται αγνοούμενοι έπειτα από δυο ναυάγια, το Σάββατο και την Κυριακή, στα ανοικτά της πόλης

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Θανάσης Παπαγεωργίου: “Οι γονείς που ήταν πρόσφυγες και τους φέρθηκαν απαίσια”

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Θανάσης Παπαγεωργίου, το απόγευμα της Τετάρτης, όπου και συνομίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >