AD

Κώστας Κιμούλης για Άριελ Κωνσταντινίδη: «Το διαψεύσαμε κι οι δύο, αλλά κανείς δεν το έγραψε»

«Εγώ εκεί που έπρεπε να δικαιολογηθώ και να το πω, ήταν στα παιδιά μου» σχολίασε ο Κώστας Κιμούλης.

Ο Κώστας Κιμούλης μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και στη Σοφία Μανουσακίδου. Ο γνωστός σκηνοθέτης των τηλεοπτικών επιτυχιών, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που έγινε με την εγκυμοσύνη της Άριελ Κωνσταντινίδη, καθώς και όσα αντιμετώπισε μετά την καταγγελία για τον αδελφό του, Γιώργο Κιμούλη.

«Δεν έτυχε να είμαι εγώ ο μπαμπάς. Εγώ έχω δύο παιδιά. Μάλιστα, η Άριελ Κωνσταντινίδη κάπου έγραψε «Μα είμαστε σαν αδέλφια με τον Κώστα» και μία κυρία έγραφε από κάτω «Δηλαδή, αιμομιξία;». Εκεί δε χρειάστηκε να μιλήσω, γι’ αυτό και δεν βγήκα ποτέ. Το διαψεύσαμε κι οι δύο, ότι δεν είμαι ο πατέρας του παιδιού της, αλλά κανείς δεν το έγραψε. Εγώ εκεί που έπρεπε να δικαιολογηθώ και να το πω, ήταν στα παιδιά μου», είπε αρχικά ο Κώστας Κιμούλης.

Ο Κώστας Κιμούλης περιέγραψε τα όσα συνέβησαν μετά την καταγγελία στον Γιώργο Κιμούλη.

«Δεν έχω ξαναβρεθεί αδίκως στη δημοσιότητα. Υπάρχει άλλος στην οικογένεια που μπορεί να έχει κυνηγηθεί και να έχει μιλήσει. Τα έχω ζήσει κι αυτά από πολύ μικρός, λόγω του αδελφού μου. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ με τον Γιώργο. Μια χαρά είναι επαγγελματικά και οικογενειακά οι σχέσεις μας», απάντησε ο σκηνοθέτης.

Ο Κώστας Κιμούλης πρόσθεσε, επίσης, για τον τρόπο που διαχειρίστηκε η τηλεόραση τον ίδιο. «Όταν έγινε η καταγγελία στον αδελφό μου πήρε η μπάλα κι εμένα, γιατί φυσικά το όνομα όταν ακουγόταν εκεί που με είχαν πρέπει να μπει το όνομά σου στους τίτλους. Μετά από έναν μήνα, το όνομα μου εξαφανίστηκε και μου έλεγαν: «κατά λάθος δεν μπήκε». Αυτό το περνάμε, είναι το γνωστό. Έχουμε ζήσει και χειρότερα στην τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι η ζωή  μου, ο θάνατός σου» καταλήγοντας τόνισε ο Κώστας Κιμούλης.

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρωσία: Η αποστολή των αμερικανικών Tomahawk στην Ουκρανία δεν θα βοηθήσει στον τερματισμό του πολέμου

Η αποστολή όπλων στο Κίεβο δεν θα βοηθήσει στην επίτευξη της οποιασδήποτε διευθέτησης του πολέμου, ξεκαθάρισε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου των Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μαρίνα Καλογήρου: «Η ζωή μου είναι μοναχική, στα μοναστήρια βρίσκω τον εαυτό μου»

Την Μαρίνα Καλογήρου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Ραντεβού το ΣΚ” και η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη, όπως είδαμε το πρωινό του Σαββάτου στον αέρα του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γεωργιάδης: Αφορολόγητες οι αποζημιώσεις για τους πληγέντες στο Μάτι – Η συγκίνηση όταν άκουσε τη Βαρβάρα Φύτρου

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, όταν άκουσε τη Βαρβάρα Φύτρου που έχασε τα δύο παιδιά και τον σύζυγό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Υπουργείο Ανάπτυξης σε Χ. Δούκα για ηλεκρικά πατίνια: Ας καταλάβει ότι είναι δήμαρχος και όχι υποψήφιος δελφίνος του ΠΑΣΟΚ

Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργείου Ανάπτυξης στην ανακοίνωση του δημάρχου Αθηνών, Χάρη Δούκα, για το ζήτημα των ηλεκτρικών πατινιών. Συγκεκριμένα, το υπουργείο υποστηρίζει πως

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αιμίλιος Χειλάκης: «Ας μην κάνουμε για τους ανθρώπους που κατηγορήθηκαν στο metoo, τουλάχιστον, ότι δεν έχουν υπάρξει φίλοι μας»

Με αφορμή τη θεατρική του σύμπραξη με την Αθηνά Μαξίμου και τον Θανάση Κουρλαμπά, ο Αιμίλιος Χειλάκης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >