Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» ήταν σήμερα η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή, την οικογένειά της, τα επαγγελματικά της, αλλά και την Ελένη Μενεγάκη.
«Γυμνάζομαι, κάνω κυρίως ενδυνάμωση. Έχω θέμα με την εικόνα μου, θέλω να νιώθω καλά με το σώμα μου. Έχω περάσει περιόδους που δεν μου άρεσα. Έχω πονέσει με πράγματα που έχω ακούσει, έχω ενοχληθεί. Κρύβω πολλές πτυχές μέσα μου που δεν τις έχω βγάλει. Δεν είμαι μια κατηγορία συγκεκριμένη, έχω πολλές πλευρές.
Στο σπίτι μου είμαι ο εαυτός μου, κάνω τα πάντα στο σπίτι. Η κόρη μου έγινε δύο ετών, δεν αγχώνομαι για το πότε θα μιλήσει. Έχουμε κάνει πολιτικό γάμο με τον σύζυγό μου, δεν θα κάνουμε θρησκευτικό. Ο γάμος δεν άλλαξε κάτι στη ζωή μας. Τα πράγματα αλλάζουν όταν έρχεται το παιδί», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.
Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε στη συνέχεια: «Δεν με ενόχλησε το σχόλιο του Στέφανου Κωνσταντινίδη, σε επίπεδο να μην κοιμηθώ. Έχω προσέγγιση για δουλειά, αλλά δεν θέλω να λέω περισσότερα πια. Θα ήθελα να παρουσιάσω ζωντανή εκπομπή, με έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα. Μου αρέσει η ενημέρωση. Δεν ξέρω ποιος με αποκάλεσε πρώτη φορά “Μενεγάκη της Κρήτης”, δεν κολακεύτηκα με αυτό. Δεν συνάντησα ποτέ την Ελένη Μενεγάκη, αλλά με ακολουθούσε πάντα αυτή η σκιά».
Πηγή: zappit.gr