AD

Την παραίτησή της από γραμματέας της ΝΔ υπέβαλε η Μαρία Συρεγγέλα: «Πρέπει να ξέρεις ποια στιγμή πρέπει να αποχωρήσεις»

«Είναι μερικές στιγμές που πρέπει να ζυγίσεις τα πράγματα και να πάρεις δύσκολες αποφάσεις. Μια τέτοια είναι και αυτή. Χθες ανακοίνωσα στον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτηση μου από τη θέση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής για προσωπικούς λόγους» ανέφερε η υπό παραίτηση Γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα σε ανάρτηση της στην οποία εξήγησε τους λόγους της αποχώρησης της.

Αναφερόμενη στον πρωθυπουργό τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη του και σημείωσε:

«Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανε, να γίνω η πρώτη γυναίκα Γραμματέας του κόμματος στα 50 χρόνια της ιστορίας του. Ηταν μια αναγνώριση σε κάθε νεοδημοκράτισσα, που ξεκινώντας από τη νεολαία, έδωσε και δίνει μάχες για τις ιδέες και την Παράταξη που υπηρετούμε. Ηταν όμως και μια απόδειξη στην πράξη, πως σε αυτό τον πολιτικό χώρο, πιστεύουμε και εφαρμόζουμε στην πράξη τις ίσες ευκαιρίες για όλους. Ισως το ισχυρότερο κίνητρο για να είναι κανείς στην πολιτική».

Η κ. Συρεγγέλα πρόσθεσε αναφερόμενη στην παραίτηση της:

«Σε ό,τι με αφορά, προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να μη μπορώ το επόμενο διάστημα να αφιερώσω το χρόνο που απαιτεί η προετοιμασία του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και βάζοντας -όπως πάντα- το καλό της Παράταξης, επέλεξα μια δύσκολη αλλά συνειδητή επιλογή. Οι θέσεις δε μας ανήκουν, δεν είναι για πάντα. Μπορείς να παλέψεις για πολλά πράγματα σε μια σημαντική θέση, να πετύχεις αρκετά, όμως στο τέλος της ημέρα πρέπει να ξέρεις ποια στιγμή πρέπει να αποχωρήσεις».

Και κατέληξε:

«Γύρισα όλη την Ελλάδα και έδωσα όλες μου τις δυνάμεις για ένα αποτελεσματικό πολιτικό οργανισμό, που σε πείσμα του χρόνου παραμένει δυναμικός και επίκαιρος, αποδεικνύοντας πως διαθέτει ισχυρές ρίζες στην ελληνική κοινωνία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσες και όσους πίστεψαν σε εμένα, τους ανθρώπους του διαγραμματειακού της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, τους συνεργάτες μου και φυσικά την οικογένειά μου που διαχρονικά υπομένει τις θυσίες που απαιτεί η πολιτική ενασχόλης.

Θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι στα κοινοβουλευτικά έδρανα τους πολίτες της Δυτικής Αθήνας, δίνοντας μάχες να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος δεκαετιών, σε υποδομές και έργα ουσίας. Παράλληλα ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης θα συνεχίσω να υπηρετώ τη Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ευρώπη, με το ίδιο πάθος και ζήλο που το κάνω από τα νεανικά μου χρόνια».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Στράτος Τζώρτζογλου: «Όλο το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι, παρόλο που ήμουν παντρεμένος είχα συνεχώς προτάσεις»

Ο γνωστός ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», τη Δευτέρα, όπου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στους Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δημήτρης Μακαλιάς: «Δεν μετανιώνω που έζησα αυτή την πλευρά αλλά έγινα χειρότερος»

Στο πλαίσιο της σημερινής εκπομπής «Buongiorno», ο Δημήτρης Μακαλιάς έκανε μια ειλικρινή ανασκόπηση σχετικά με την επίδραση της τηλεόρασης στη ζωή του. Εξήγησε στον αέρα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βρήκαν τον δράστη του βιασμού και της δολοφονίας 9χρονης πριν από 63 χρόνια σε εκκλησία στην Πενσιλβάνια

Η Κάρολ Αν Ντόχερτι έκανε ποδήλατο στις 22 Οκτωβρίου 1962 για να επιστρέψει μερικά βιβλία στη βιβλιοθήκη, όταν σταμάτησε στην Καθολική Εκκλησία του Αγίου Μάρκου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Συνελήφθη αρχηγικό μέλος κυκλώματος διακίνησης μεταναστών στον Πειραιά

Χειροπέδες σε ηγετικό μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης μεταναστών πέρασαν οι λιμενικές Αρχές στο πλαίσιο επιχείρησης του τμήματος ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για την καταπολέμηση

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος, αλλά υποφέρω», λέει ο μοναδικός επιζών του αεροπορικού δυστυχήματος της Air India

Ο μοναδικός επιζών της αεροπορικής τραγωδίας της Air India, που στοίχισε τη ζωή σε 241 επιβαίνοντες, δήλωσε πως νιώθει ο «πιο τυχερός άνθρωπος» στον κόσμο,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >