AD

Δανάη Μπάρκα: «Να σχολιάσω όσους σχολίασαν πως ο καθένας πενθεί, θρηνεί, στεναχωριέται ή ξεσπάει;»

Η Δανάη Μπάρκα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης το απόγευμα της Παρασκευής, συναντώντας τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις που προκάλεσε το πάρτι που διοργάνωσε με φίλους και συνεργάτες, αμέσως μετά το πρόωρο τέλος της καθημερινής της εκπομπής στο Μεγάλο Κανάλι.

Η Δανάη Μπάρκα τόνισε ότι «αυτός ο μικρόκοσμος, λόγω του ότι κάποιοι από εμάς παρακολουθούν τα σάιτ και τις εκπομπές, ανακυκλώνει πληροφορίες και πολλές φορές νιώθω ότι θεωρούμε πως τα θέματα είναι πιο σημαντικά απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Για παράδειγμα, μετά από έναν μήνα από το τέλος της εκπομπής, κυκλοφορώ ελεύθερα και κανείς δεν έχει έρθει να με ρωτήσει για το πάρτι».

Σημείωσε επίσης ότι «όλοι οι φίλοι είχαν έρθει στο πάρτι, ενώ κάποιοι άλλοι δεν εμφανίστηκαν. Ήταν απλώς μια βραδιά για να περάσουμε καλά».

«Το αστείο είναι ότι σε αυτή την εκπομπή κάναμε συχνά τέτοιες στιγμές. Όποιος ρίξει μια ματιά στα social media θα δει πόσες φορές, ενώ οι συνεργάτες δούλευαν, ανέβαινα και ρωτούσα αν παραγγέλνουμε ή αν κατεβαίνουμε για φαγητό. Το κάναμε συνέχεια, οπότε τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί προκάλεσε τόση συζήτηση», πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα στην πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

«Καύσωνας και λογαριασμοί δοκιμάζουν τα νοικοκυριά» – Η ανάρτηση του Σ. Φάμελλου για την ακρίβεια στο ρεύμα

Με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγγέλλει τους υψηλούς λογαριασμούς ρεύματος, την ενεργειακή κρίση και την ιδιωτικοποίηση της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μυστηριώδες βίντεο: Ο Καντίροφ γυμνάζεται, λίγες ημέρες μετά τις φήμες ότι παραλίγο να πνιγεί στην Αλικαρνασσό

Ένα αινιγματικό, πρόσφατο περιστατικό στο τουρκικό θέρετρο της Τουρκίας, το Μπόντρουμ, ενδέχεται να προκάλεσε ανησυχία στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν για την σταθερότητα στα νότια

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΠΑΣΟK: Το ψέμα έχει κοντά πόδια και δεν μπορείς να κοροϊδεύεις για πολύ: Τελικά ήρθε η Σορβόννη, κ. Μαρινάκη;

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο σχετικά με τη δήλωση του κ. Μαρινάκη με την οποία επικρίνει τη δήλωση του αρμόδιου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >