AD

Fipster – Τον «άδειασε» στον αέρα του MEGA: «Δεν μιλάω στο τηλέφωνο με ανθρώπους που με λένε ζώο στην τηλεόραση»

Σε ζωντανή σύνδεση με το «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μίλησε ο Fipster, το μεσημέρι της Κυριακής, όπως είδαμε στο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Κώστα Τσουρό, ωστόσο, ένα σχόλιο από τον καλεσμένο Δημήτρη Σαράντο στάθηκε ικανό να πυροδοτήσει μια παλαιότερη ενόχληση του Youtuber.

Ειδικότερα, όταν ο δημοσιογράφος του έκανε μια ερώτηση για πιθανή συμμετοχή σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Fipster σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θυμάμαι που ο Δημήτρης Σαράντος πριν από κάποια χρόνια σε μια εκπομπή είχε πει ότι είμαι γατί; Ότι είμαι κάτι; «Το Fipster τι είναι; Γατί; Κατοικίδιο; Ζώο;», κάτι τέτοιο».

Δ.Σ.: Είχα πει ότι είσαι κατοικίδιο, ποιανού;

Fipster: Δεν θυμάμαι, δεν θυμάμαι. Είχες πει κάτι αρκετά προσβλητικό.

Δ.Σ.: Ε καλά, να σου πω κάτι. Πριν μερικά χρόνια σου είχα προτείνει να βάψεις και τον τοίχο σου με ένα συγκεκριμένο χρώμα και το έκανες. Βέβαια, μου είπες «α, ευχαριστώ» και μετά πήγες και το έβαψες.

Fipster: Δεν κάνω ό,τι μου λες. Δηλαδή, μετά που είπες ότι έγινε γατί, δεν πήγα και έγινα γατί. Έτυχε και έβαψα τον τοίχο μου με το συγκεκριμένο χρώμα, ρε συ.

«Παιδιά, να σας πω κάτι; Μπορείτε και να τα πείτε και στο τηλέφωνο αυτά» υπογράμμισε, τότε, ο Κώστας Τσουρός για να διευκρινίσει ο Fipster αμέσως το εξής. «Όχι, δεν θα ήθελα. Δεν μιλάω στο τηλέφωνο με ανθρώπους που με λένε ζώο στην τηλεόραση».

«Γενικά, τα προσβλητικά σχόλια τα θυμάμαι. Εννοώ πως δεν έχω μείνει μόνο στο γατί, θυμάμαι και των άλλων» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Fipster αιφνιδιάζοντας τόσο τον παρουσιαστή της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» όσο και την υπόλοιπη ομάδα στον αέρα του MEGA.

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Στ. Παπασταύρου: «Οι διαχωριστικές γραμμές στον ενεργειακό χάρτη της Ευρώπης είναι ξεκάθαρες και πρέπει να παύσουν να υπάρχουν»

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σταύρος Παπασταύρου συμμετείχε χθες στην εναρκτήρια τελετή του Green Transition Forum 5.0 με θέμα «Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας και της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο Τραμπ διατάζει να ενταθούν οι επιχειρήσεις κατά των μεταναστών σε Λος Άντζελες, Σικάγο και Νέα Υόρκη – «Τίποτα δε θα μας σταματήσει»

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, έδωσε εντολή την Κυριακή για την έναρξη νέων επιχειρήσεων κατά παράτυπων μεταναστών σε μεγάλες πόλεις που θεωρούνται προπύργια

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βόλος: Στο νοσοκομείο 16χρονος μετά από ξυλοδαρμό από ομάδα ανηλίκων – Μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη

Μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη υπεβλήθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στη Λιμενική Αρχή Βόλου σε βάρος 15χρονου ανηλίκου, μετά από περιστατικό βίας που

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Συνεχίζεται ο “μαραθώνιος” για τη λήψη των οργάνων των δύο αγοριών που πνίγηκαν στον Άραχθο – Οι πρώτες μεταμοσχεύσεις

Δώρα ζωής προσφέρουν οι γονείς του 14χρονου και του 12χρονου που έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό, στον ποταμό Άραχθο. Aπόψε ξεκινά η διαδικασία για

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Οκτώ νεκροί, πάνω από 90 τραυματίες από ιρανικούς πυραύλους που έπληξαν το κεντρικό Ισραήλ – Σκηνές χάους στο Τελ Αβίβ

Μετά την ολονύκτια πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, οι κάτοικοι του Τελ Αβίβ έμειναν να αξιολογούν τις ζημιές και να αναζητούν τους αγαπημένους τους.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >