AD

Καιρός: Τη Δευτέρα βοριάδες έως 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 33 βαθμούς

Με τη θερμοκρασία να μην αλλάζει τη Δευτέρα και τους βοριάδες μέχρι 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Από την Τρίτη το θερμόμετρο θα ανέβει λίγο, όμως δεν προβλέπεται κάποια σημαντική θερμή εισβολή στο μετεωρολογικό ορίζοντα 10 ημερών σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Πιο έντονη αστάθεια προβλέπεται στα ηπειρωτικά την Παρασκευή. Οι βοριάδες θα διατηρηθούν στο Αιγαίο, μάλιστα λίγο θα ενισχυθούν στο τέλος της εβδομάδας.

Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Στα βουνά της δυτικής χώρας θα βρέξει για λίγο.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς. Στο Αιγαίο βόρειοι 5 με 6 και στα ανατολικά τμήματα τοπικά 7. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 με 33 βαθμούς με τις μεγαλύτερες τιμές στα δυτικά ηπειρωτικά, και τη Θεσσαλία. Στις Κυκλάδες μέχρι 28 βαθμούς.

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι στα ανατολικά 5 μποφόρ ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς, στα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 19 ως 30 βαθμούς.

Την Τρίτη λίγο η θερμοκρασία θα ανέβει , οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα έχουν ένταση 6 με 7 μποφόρ. Το μεσημέρι απόγευμα στην Ήπειρο θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες. Γενικά αίθριος καιρός στην υπόλοιπη χώρα.

L

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

Το υπουργείο Πολιτισμού προχωρά στην ενίσχυση της προστασίας του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών έναντι των κεραυνικών πληγμάτων και των συνεπειών τους, στο πλαίσιο της πολιτικής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Εξοργισμένο» το Ισραήλ με τις γαλλικές αρχές λόγω μερικού αποκλεισμού από την έκθεση του Μπουρζέ

Οι διοργανωτές του Paris Airshow στο Λε Μπουρζέ αποφάσισαν το κλείσιμο των τεσσάρων βασικών περιπτέρων ισραηλινών εταιρειών που συμμετείχαν , δήλωσε στο Reuters αξιωματούχος του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ξέσπασε ο Βασίλειος Κωστέτσος για το pride: «Η ομοφυλοφιλία είναι καλσόν, γόβα, στρινγκ και κραγιόν;»

«Το να μιμείσαι μια γυναίκα για να δείξεις τη σεξουαλική σου επιλογή και να το προβάλεις ως σημαία, είναι γελοίο», είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος. Με

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΙΟΒΕ: Υποχώρηση των επιχειρηματικών προσδοκιών στη βιομηχανία, στις 110,8 μονάδες τον Μάιο

Μειώθηκε τον Μάιο ο δείκτης επιχειρηματικών προσδοκιών στη βιομηχανία στις 110,8 μονάδες από 113,1 ένα μήνα πριν, αλλά σε υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με ένα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κέρκυρα: Τρεις θάνατοι στην θάλασσα τα τελευταία 24ωρα – Βρέθηκε σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη

Τη σορό ενός άντρα ανέσυραν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος από την θαλάσσια περιοχή βόρεια – βορειοανατολικά της Κέρκυρας. Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι (15/05)  ενημερώθηκε η

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >