AD

Γάλλος ΥπΕξ: Το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης είναι απειλή για το Ισραήλ και την Ευρώπη

Το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης είναι μία απειλή για την ασφάλεια του Ισραήλ και της Ευρώπης και η διπλωματία είναι ο μόνος τρόπος για την αποφυγή μιας κλιμάκωσης της πολεμικής έντασης μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν, δήλωσε σήμερα (15/6) ο Γάλλος υπουργός των Εξωτερικών Ζαν-Νοέλ Μπαρό.

“Το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα είναι μια υπαρξιακή απειλή για την ασφάλεια του Ισραήλ και παραπέρα για την ασφάλεια της Ευρώπης. Λέμε πάντα ότι ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη αυτής της απειλής, για τον περιορισμό της, παραμένει η διπλωματία”, δήλωσε ο Μπαρό στο ραδιόφωνο RTL.

Η Γερμανία, η Γαλλία και η Βρετανία είναι έτοιμες για τη διεξαγωγή άμεσων συνομιλιών με το Ιράν σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης, σε μία προσπάθεια αποκλιμάκωσης της κατάστασης πολεμικής έντασης στη Μέση Ανατολή, είχε δηλώσει νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γιόχαν Βάντεπουλ.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Εισαγγελείς ζητούν πολυετή ποινή φυλάκισης για τον Sean “Diddy” Combs – Αντιτίθενται στην αποφυλάκιση με εγγύηση

  Οι εισαγγελείς ανακοίνωσαν ότι τώρα πιστεύουν πως ο μουσικός δισεκατομμυριούχος Sean “Diddy” Combs μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με «σημαντικά μεγαλύτερη» φυλάκιση από την προηγούμενη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ναύπλιο: Εξιχνιάστηκε εγκληματικό δίκτυο στη διακίνηση ναρκωτικών – Συνελήφθησαν 11 άτομα

Εγκληματικό δίκτυο που δραστηριοποιούταν, συστηματικά, στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, εξάρθρωσε το τμήμα δίωξης και εξιχνίασης εγκλημάτων Ναυπλίου. Έγιναν μεγάλες αστυνομικές επιχειρήσεις, όπου συνελήφθησαν, έντεκα άτομα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αντιδράσεις Εβραίων ακαδημαϊκών σε Σκωτσέζικα πανεπιστήμια για τον ορισμό της IHRA περί αντισημιτισμού

Ένας ουσιαστικός διάλογος έχει αναπτυχθεί στους ακαδημαϊκούς κύκλους της Σκωτίας, μετά την απόφαση του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου να επανεξετάσει την αποδοχή του ορισμού της IHRA

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ανάλυση BBC: Πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη θα αναγκαστούν να βάλουν οι Αμερικανοί μετά τους δασμούς Τραμπ

Αλυσιδωτές αντιδράσεις στην οικονομία των ΗΠΑ προκαλούν οι νέοι σαρωτικοί δασμοί που ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ τον Απρίλιο, στο πλαίσιο της πολιτικής του για τον

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >