AD

Καιρός: Πρόσκαιρη μεταβολή με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας – Αναλυτική πρόγνωση

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού προβλέπεται από το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Αναστασία Τυράσκη. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά, κυρίως στη Μακεδονία, αλλά και στη Θράκη, τη Θεσσαλία και τα ορεινά της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο καταιγίδες προβλέπεται να εκδηλωθούν στην κεντρική Μακεδονία, κυρίως στη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια, ενώ το μεσημέρι – απόγευμα του Σαββάτου περιμένουμε καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά. Παράλληλα από το Σάββατο θα ξεκινήσει πτώση της θερμοκρασία, η οποία την Κυριακή θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα, καθώς θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι έως 7 και πιθανώς 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Σήμερα Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο βόρειοι 5 με 6 μποφόρ, στο Ιόνιο ασθενείς και το απόγευμα βορειοδυτικοί έως 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 32 με 36 και τοπικά στα δυτικά και νότια έως 37 βαθμούς, στα νησιά έως 29 με 34 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ, η θερμοκρασία έως 35 βαθμούς.

Και στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος ο καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι – απόγευμα στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι ασθενείς, η θερμοκρασία έως 34 βαθμούς.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δικογραφία από τη Διεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος σε βάρος εταιρείας και ιδιώτιδας για παράνομη διεξαγωγή τυχερών παιγνίων

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος, σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος ημεδαπής, καθώς και σε βάρος αλλοδαπής εταιρείας, διαχειρίστριας ιστότοπου παροχής υπηρεσιών τυχερών παιγνίων, για

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χριστίνα Παππά για την εγγονή της: «Δεν μου αρέσει να λέμε «σπάνια ασθένεια», μπερδεύονται έτσι τα πράγματα»

  “Είσαι ανήμπορος, ειδικά όταν πρόκειται για ένα βρέφος, για το εγγόνι σου. Όμως και εκεί, κράτησα την πίστη μου”. Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >