AD

Από το MasterChef αναζήτησε τον έρωτα στο First Dates: «Θέλω το μέλλον και όλα να τα φτιάξουμε μαζί»

Μια παλιά… γνώριμη έμελλε να δουν οι τηλεθεατές του STAR στο νέο επεισόδιο του First Dates, το βράδυ της Πέμπτης, μιας και μια διαγωνιζόμενη προερχόταν από άλλο ριάλιτι του ίδιου σταθμού. Ο λόγος για την Τάνια η οποία, αφού πρώτα δοκίμασε τις μαγειρικές της δυνάμεις στο MasterChef, έψαξε τον έρωτα στο ριάλιτι της αγάπης.

«Εννοείται ότι με ξέρεις αλλά πρέπει να θυμηθείς λίγο από που με ξέρεις» επισήμανε αρχικά, με χαμόγελο, η 22χρονη μαγείρισσα από τον Ωρωπό στην οικοδέσποινα του First Dates, Ζενεβιέβ Μαζαρί. «Στο MasterChef με έχεις δει» συμπλήρωσε, δευτερόλεπτα αργότερα, η Τάνια.

«Τώρα θα με ρωτήσεις τι κάνω εδώ, ε; Δεν βρήκα το άλλο μου μισό στο MasterChef, ούτε καν. Γενικά μ’ αρέσουν τα αγόρια να είναι πιο ψηλοί από μένα, μελαχρινού χρώματος όπως έχω και γω, κάτι τέτοιο. Να έχει γαλάζια μάτια ή πράσινα, αυτά τα ωραία. Στην εμφάνιση, βέβαια, όλοι λέμε τα ίδια, το θέμα είναι στον χαρακτήρα».

«Γενικά, θα ήθελα να μείνω με έναν άνθρωπο και να δω πως έχω ένα μέλλον μ’ αυτόν και ξεκινάμε. Το μέλλον και όλα να τα φτιάξουμε μαζί» περιέγραψε, εν συνεχεία, η νεαρή παίκτρια του First Dates, που γνωρίσαμε μέσα από το έτερο ριάλιτι πρόγραμμα του σταθμού, όπως είδαμε το βράδυ της Πέμπτης στο πρόγραμμα του STAR.

Για την ιστορία του First Dates, δε, η Τάνια συνάντησε τον Βασίλη και προσπάθησαν να ανακαλύψουν εάν τα κοινά τους στοιχεία είναι περισσότερα από όσα τους είναι πιο μακρινά. «Έπαθα ένα μικρό σοκ στην αρχή, ήταν πολύ ωραία κοπέλα» παραδέχθηκε on camera ο 24χρονος από την Πάτρα.

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2025: Στις 26 Ιουνίου η ανακοίνωση των βαθμολογιών

Στην ανακοίνωση της ημερομηνίας κατά την οποία θα γίνουν γνωστές οι βαθμολογίες των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2025, προχώρησε η υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Παραμένουν στο Νοσοκομείο Πύργου τα 4 παιδιά της οικογένειας που άφησε έκθετο βρέφος στο μπαλκόνι

Στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Πύργου εξακολουθούν να φιλοξενούνται, υπό καθεστώς προστατευτικής φύλαξης, τα τέσσερα ανήλικα παιδιά των δύο γονιών που άφησαν έκθετο το βρέφος

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πέτρος Λαγούτης: «Θέλω να συνεχίσω το κομμάτι της παρουσίασης, είναι κάτι που με ενδιαφέρει»

Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε στην εκπομπή Breakfast@star και τον Πάνο Παπαδόπουλο, που βρέθηκε στα παρασκήνια της παράστασης “To ψέμα” στο θέατρο Λαμπέτη. «Δεν είναι καλή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Στην “τσιμπίδα” του νόμου 4 άτομα – Εξαπατούσαν ηλικιωμένους σε Κορινθία, Αττική, Αχαΐα και Εύβοια

Εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας από την Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα μέλη της είχαν διαπράξει απάτες – διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >