AD

Big Brother – Απηύδησε η Νάνσυ: «Ας κάτσουν να τους φάνε τα σκουλήκια, εγώ είμαι στη σουίτα μου»

Την πρώτη της εβδομάδα σαν αρχηγός απολαμβάνει η Νάνσυ στο σπίτι του Big Brother χωρίς να χάνει ευκαιρία να θίγει τα κακώς κείμενα κυρίως στον Γιώργο και την Αργυρώ. Έτσι, όπως είδαμε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι εγκλεισμού που προβλήθηκε τη νύχτα της Παρασκευής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, η εντυπωσιακή διαγωνιζόμενη απασφάλισε κατά πάντων.

Ειδικότερα, όταν βρισκόταν μαζί με την Αργυρώ στο δωμάτιο του αρχηγού, η Νάνσυ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πάντα θα μιλάω ντόμπρα και με ειλικρίνεια. Ο χαρακτήρας μου είναι σταθερός από την πρώτη μέρα που μπήκα, έτσι θα συνεχίσω να είμαι και δεν με νοιάζει και καθόλου. Προσπαθούν να πιαστούν από κάπου, μικρά παιδάκια όμως δεν είναι, όλοι είναι πάνω από 25 χρονών και είμαστε δυο μήνες εδώ. Ο καθένας ξέρει τι δουλειά πρέπει να κάνει και ξέρει την ευθύνη του μέσα στο σπίτι».

«Δεν απαίτησα από κανέναν να κάνει κάτι που δεν θέλει. Δεν θέλουν, λοιπόν, να το κάνουν; Ας κάτσουν να τους φάνε τα σκουλήκια, εγώ είμαι στη σουίτα μου! Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο και να ασχολούμαι με αυτά».

«Εμένα με ενοχλεί ο Χρήστος, ο μικρός, που λέει ότι η αρχηγία είναι να είσαι σωστός αρχηγός. Δηλαδή, του λέω, αν πιάσω την σκούπα και τη σφουγγαρίστρα, έτσι θα είμαι σωστή αρχηγός; Δεν κατάλαβα. Δεν κατάλαβα που θέλουν να το πάνε και γιατί πιάνονται. Θες να πιαστείτε; Κάτσε να πιαστείτε, εμένα δεν με ενδιαφέρει» πρόσθεσε, ακόμα, η μελαχρινή καλλονή στο νέο επεισόδιο του Big Brother που προβλήθηκε τη νύχτα της Παρασκευής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σε δραματικά χαμηλό επίπεδο η στάθμη της Μεγάλης Πρέσπας- Οι επιπτώσεις σε ψαράδες και τουρισμό

Σε δραματικά χαμηλό επίπεδο βρίσκεται η στάθμη της Μεγάλης Πρέσπας, φέρνοντας σε αδιέξοδο την κοινότητα των ψαράδων και τον τουρισμό. Όπως τόνισε η κα Σοφία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δημήτρης Παπανώτας για Πάνο Κατσαρίδη: «Ξέρετε γιατί έχει συνέχεια νεύρα; Γιατί κάνει πολλή παρέα με τον Λιάγκα»

Σημαντικές αναφορές έγιναν σήμερα στην εκπομπή “Happy Day” από τον Δημήτρη Παπανώτα και την Τίνα Μεσσαροπούλου, οι οποίοι σχολίασαν την αντίδραση του Πάνου Κατσαρίδη σε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γιάννης Τσορτέκης: «Ήθελα να εμπλέκομαι με το θέατρο με την άνεση του ανθρώπου που τα έχει όλα λυμένα”

Ο Γιάννης Τσορτέκης βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου, το πρωινό της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα” στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μητσοτάκης σε ΣΥΡΙΖΑ: Υπερασπίζεστε την πολιτική Τσίπρα ο οποίος σας άφησε στα κρύα του λουτρού

Σε νέα τοποθέτηση επί των θεμάτων της εξωτερικής πολιτικής, προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τριτολογία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >