Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.
Ξεκάθαρη πρωτιά τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό κατάφερε να εξασφαλίσει το πρωί του Σαββάτου (21/6) η Σίσσυ Χρηστίδου. Το «Χαμογέλα και Πάλι» κέρδισε για λογαριασμό του MEGA τη μάχη για την τηλεθέαση, φτάνοντας την ψαλίδα απέναντι στον ανταγωνισμό στις 5 περίπου μονάδες.
Πιο συγκεκριμένα, η πρωινή παρέα του Μεγάλου Καναλιού συγκέντρωσε ποσοστό 16% στο δυναμικό κοινό έναντι 11,4% των Weekenders. Στην τρίτη θέση υποχώρησε ο Νίκος Μάνεσης με 11% και λίγο κάτω από το 10% βρέθηκαν οι «Δεκατιανοί» (9,2%). Μόλις στο 1,2% η τηλεθέαση για την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1.
Κορυφή και στο γενικό σύνολο για τη Σίσσυ Χρηστίδου, όπου σημείωσε 15,2%. Ακολούθησαν οι «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ με 13,9% και σχεδόν ισόπαλος ο Νίκος Μάνεσης στον Alpha με 13,7%. Στο 9,7% αρκέστηκαν οι Weekenders, Θανάσης Πάτρας και Δημήτρης Πανόπουλος, με ουραγό το «Καλημέρα είπαμε;» στο 3,9%.
Αναλυτικά η τηλεθέαση:
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
Χαμογέλα και πάλι – 16%
Weekenders – 11,4%
Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 11%
Δεκατιανοί – 9,2%
Καλημέρα είπαμε; – 1,2%
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
Χαμογέλα και πάλι – 15,2%
Δεκατιανοί – 13,9%
Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 13,7%
Weekenders – 9,7%
Καλημέρα είπαμε; – 3,9%
*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.
Πηγή: zappit.gr