Τη δική του απάντηση στο σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού προς το πρόσωπό του έδωσε ο Δημήτρης Πανόπουλος. Η παρουσιάστρια του Alpha, μετά την ατάκα του πρώην συνεργάτη της περί «terminator» έπειτα από το πρόωρο τέλος της εκπομπής του Κώστα Τσουρού, έκανε μία αιχμηρή τοποθέτηση στο «Καλύτερα δε γίνεται», γεγονός που ο δημοσιογράφος δεν άφησε να πέσει κάτω.
Ναταλία Γερμανού: «Έγινε σαχλό χιούμορ το πρωί περί terminator» – Όσα είπε για το πρόωρο τέλος της εκπομπής του Κώστα Τσουρού
Έτσι, μέσα από τους Weekenders το πρωί της Κυριακής (22/6), ο Δημήτρης Πανόπουλος επανήλθε στο θέμα, ξεκαθαρίζοντας τη θέση και τις προθέσεις του.
«Μαντάρα τα έκανες πάλι! Πάλι μαντάρα τα έκανες!», παρατήρησε αρχικά με χιούμορ η Δέσποινα Καμπούρη στον συνεργάτη της, με τον Θανάση Πάτρα να του επισημαίνει από την πλευρά του στο ίδιο ύφος: «Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς».
«Πρώτα απ’ όλα, αποφεύγω τους χαρακτηρισμούς. Δεύτερον, το χιούμορ χρειάζεται πομπό και δέκτη. Αν δεν υπάρχει δέκτης, δεν υπάρχει χιούμορ και ερμηνεύεται ως σαχλαμάρα. Τρίτον, μίλησα με δεδομένα. Δεν έκρινα, δεν χάρηκα, δεν πανηγύρισα που τελείωσε μία εκπομπή. Συμβαίνει, το είπα, θα συμβεί και σε μας και σε άλλους, μπορεί να έχει συμβεί ήδη. Δεν είναι θέμα τηλεθέασης, είναι ένα δεδομένο», υποστήριξε αμέσως μετά ο Δημήτρης Πανόπουλος.
«Η Ναταλία Γερμανού έχει τη μακροβιότερη εκπομπή το μεσημέρι του Σαββατοκύριακου. Όποια εκπομπή έχει στηθεί απέναντι, δεν έχει καταφέρει να την παίξει στα ίσα», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή του ο παρουσιαστής των Weekenders.
«Ο κόσμος καίγεται κι εμείς κάνουμε την τρίχα τριχιά. Αν κάποιος έχει τη μύγια μυγιάζεται και ψάχνει την αφορμή για κήρυγμα, δεν θα του την δώσουμε άλλο. […] Το ότι η Ναταλία Γερμανού έχει μείνει μόνη της το Σαββατοκύριακο είναι ένα δεδομένο. Για καλό της το είπα, δεν ξέρω αν το κατάλαβε. […] Γενναιότητα είναι να μιλάς για το κανάλι που είσαι, αν σε κάτι διαφωνείς. Όχι για το απέναντι κανάλι», κατέληξε στο σχόλιό του με νόημα ο Δημήτρης Πανόπουλος.
Πηγή: zappit.gr