AD

Big Brother – Σάστισαν με τη Νάνσυ που ανακοίνωσε την αποχώρηση της: «Κρατάω μόνο τα καλά»

“Θέλω να σας πω ότι πήρα μια απόφαση. Λόγω της υγείας μου θα φύγω” υπογράμμισε η Νάνσυ αιφνιδιάζοντας του πάντες στο Big Brother.

Σε meeting κάλεσε από νωρίς η αρχηγός του Big Brother για αυτή την εβδομάδα, Νάνσυ τους υπόλοιπους συγκατοίκους όπως παρακολουθήσαμε στο απόσπασμα που προβλήθηκε τη νύχτα της Κυριακής στο νέο live επεισόδιο με παρουσιαστή τον Πέτρο Λαγούτη που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Κι αυτό μιας και η μελαχρινή καλλονή του ριάλιτι εγκλεισμού θέλησε να κάνει μια πολύ σημαντική ανακοίνωση στους υπόλοιπους παίκτες. Έτσι, μόλις όλοι συγκεντρώθηκαν στο σαλόνι του σπιτιού, η Νάνσυ πήρε τον λόγο και αιφνιδίασε τους πάντες με όσα θέλησε να τους πει.

«Λοιπόν, θέλω να σας πω ότι πήρα μια απόφαση. Λόγω της υγείας μου θα φύγω» σημείωσε χαρακτηριστικά η αρχηγός του Big Brother με την καλή της φίλη, Αργυρώ να αντιδρά πρώτη ρωτώντας «τι εννοείς ότι θα φύγεις;» και τον Χρήστο Γκιγκουρία να αναρωτιέται, σε πιο υψηλό τόνο, «περίμενε, τι λες ρε μαλ…α;».

Τότε, ωστόσο, οι υπόλοιποι συγκάτοικοι του Big Brother άρχισαν να εκφράζουν την δυσπιστία τους σε αυτή την ανακοίνωση της Νάνσυς, η οποία ωστόσο επέμεινε για λίγο ακόμα στην τοποθέτηση της. «Θα φύγω. Κρατάω μόνο τα καλά. Αλήθεια, το λέω» υπογράμμισε η εντυπωσιακή διαγωνιζόμενη για να «λυγίσει» όμως στην επιμονή της Φένιας, η οποία επαναλάμβανε πως «ψέματα το λέει! Γύρνα το, αφού φαίνεσαι».

«Λοιπόν, δεν φεύγω! Δεν πρόκειται να φύγω» φώναξε τότε, με χαμόγελο, η Νάνσυ για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα των περισσοτέρων περί της διάθεσης να κάνει πλάκα στο σαλόνι του Big Brother και να μην προχωρήσει, βεβαίως, σε καμία οικειοθελή αποχώρηση από το ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ.

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάρισα: Στις 7 Ιουλίου η δίκη στο Αυτόφωρο του καθηγητή Καρδιοχειρουργικής για το “φακελάκι”

Για τις 7 Ιουλίου αναβλήθηκε η εκδίκαση από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας η υπόθεση του καθηγητή Καρδιοχειρουργικής που συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, μετά από

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κώστας Κόκλας για Καίτη Κωνσταντίνου: «Ήταν άτυχη, δεν τα κατάφερε» – «Όσο περνάει ο καιρός, είναι χειρότερα»

«Η Καίτη ήταν ένα κομμάτι της ζωής μας, την αγαπούσαμε πολύ, ήταν αξιαγάπητο πλάσμα και θα ζει πάντα στις καρδιές μας», είπε ο Κώστας Κόκλας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΥΠΑ: Άνοδος 6,4% στην επιβατική κίνηση και 5,2% στις κινήσεις αεροσκαφών την περίοδο Ιανουαρίου-Μαΐου 2025

Αύξηση 6,4% παρουσίασε η επιβατική κίνηση το α΄ πεντάμηνο του 2025 στο σύνολο των αεροδρομίων της χώρας. Συγκεκριμένα, η επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Π. Μαρινάκης: Εμπλοκή δεν θα υπάρξει – Η Ελλάδα ως ισχυρή ναυτική δύναμη οφείλει να μεριμνά για τα ελληνόκτητα πλοία

Με δεδομένη τη θέση της Ελλάδας ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικά, αλλά και τη θέση της Αθήνας για επιστροφή στη διπλωματία, ξεκίνησε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

“Μεμονωμένο περιστατικό, θα είμαστε απολύτως αυστηροί” – Μήνυμα του Τμήματος Ιατρικής Λάρισας για τη σύλληψη καρδιοχειρουργού για φακελάκι

«Η στάση του  τμήματος  Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα είναι απολύτως αυστηρή και σύμφωνη με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και τις αρχές της πανεπιστημιακής δεοντολογίας, εφόσον

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δίκη Φιλιππίδη: Απαλλαγή για την πρώτη απόπειρα βιασμού «λόγω πλείστων αμφιβολιών πρότεινε ο εισαγγελέας

Την απαλλαγή λόγω αμφιβολιών του Πέτρου Φιλιππίδη για την πράξη της απόπειρας βιασμού στο καμαρίνι του στο θέατρο Μουσούρη ζήτησε ο εισαγγελέας της έδρας, Ανδρέας Καραφλός. «Θα πρέπει να

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >