AD

Μιχάλης Σαράντης: «Επειδή νιώθω μερικές φορές ότι δεν έχω δέρμα, μου είναι εύκολο να φορέσω αλλωνών»

«Με έκανε να χαμαιλεοντίζω, προκειμένου να είμαι παρών και στους δύο κόσμους», τόνισε ο Μιχάλης Σαράντης.

Ο Μιχάλης Σαράντης ήταν φιλοξενούμενος στο Buongiorno με τη Φαίη Σκορδά. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα βιώματα του και πώς αυτά ενίσχυσαν την παρατηρητικότητα του, ώστε να τα αφουγκραστεί και να ενδυθεί στους ρόλους του.

«Επειδή μεγάλωσα σε μία γειτονιά δύσκολη και πολύ ωραία, όχι μόνο δύσκολη, στο Μεταξουργείο και παράλληλα πήγαινα σε ιδιωτικό σχολείο, γιατί οι γονείς μου είχαν βαλθεί να μην πάω σε σχολείο της γειτονιάς γιατί υπήρχε παραβατικότητα κτλ., το κατανοώ, γιατί είμαι πια μπαμπάς, αλλά από την άλλη, μπούρδες. Θέλω να πω ότι, εάν είναι κάτι να συμβεί, θα συμβεί», είπε αρχικά ο Μιχάλης Σαράντης.

Και πρόσθεσε: «Το γεγονός ότι μεγάλωνα παράλληλα σε δύο κόσμους, με έκανε να χαμαιλεοντίζω, προκειμένου να είμαι παρών και στους δύο κόσμους, να προσαρμόζομαι. Από εκεί ξεκίνησε η όξυνση της παρατηρητικότητας, να αφουγκραστώ και να παίξω μπάλα στα ίσια, μιμούμουν, παρατηρούσα….»

Στη συνέχεια, μίλησε για την ευαλωτότητα του και στην ευκολία να φορέσει νέους ρόλους, με όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν. «Μου είναι πολύ εύκολο μέσω τεχνικής, πρόβας και δουλειάς, επειδή είναι σαν να μην έχω δέρμα, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς, ενώ είμαι τόσο ευάλωτος ώρες ώρες και είναι δύσκολο αν έχεις και παιδί, επειδή νιώθω μερικές φορές ότι δεν έχω δέρμα, μου είναι πολύ εύκολο να φορέσω αλλωνών», κατέληξε ο Μιχάλης Σαράντης.

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ξεσπά η Άντζελα Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο: «Τον έβαλαν στο στόχαστρο, όλο αυτό τον χτύπησε αλύπητα»

«Μια απίστευτη πλεκτάνη έχει δημιουργηθεί εις βάρος μιας πραγματικά αθώας ψυχής», τόνισε η Άντζελα Γκερέκου, μεταξύ άλλων. Η Άντζελα Γκερέκου ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Έξαρση ευλογιάς σε πέντε περιοχές – «Αυστηρά μέτρα και αποζημιώσεις», λέει ο Χρ. Κέλλας

Για έξαρση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων σε πέντε περιοχές της χώρας έκανε λόγο ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χρήστος Κέλλας, μιλώντας στην εκπομπή «Newsroom»

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κίνα: Η ανακάλυψη δυο νέων ιών σε νυχτερίδες ανησυχεί τους επιστήμονες

Ερευνητές στην Κίνα ανακάλυψαν δύο νέους ιούς σε νυχτερίδες που ζουν στους οπωρώνες της επαρχίας Γιουνάν, στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας, οι οποίοι σχετίζονται στενά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Θεσσαλονίκη: Το Φεστιβάλ Επταπυργίου επιστρέφει για έβδομη χρονιά

Κάθε καλοκαίρι, το Φεστιβάλ Επταπυργίου μάς προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, στο Φρούριο του Επταπυργίου, για να απολαύσουμε ένα πλούσιο, πολυσυλλεκτικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σέρρες: Περισσότερα από 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα πέρασαν σε πέντε μήνες από τα διόδια του Προμαχώνα

Περισσότερα από ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα πέρασαν από τα διόδια του Προμαχώνα τους πρώτους πέντε μήνες του 2025. Μετά και την ένταξη της Βουλγαρίας στη ζώνη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΗΠΑ: Επιτροπή του υπουργείου Υγείας, που διορίστηκε από τον Κένεντι Τζούνιορ, θα επανεξετάσει το πρόγραμμα εμβολιασμού των παιδιών

Τα νέα μέλη μιας συμβουλευτικής ομάδας ειδικών, που διορίστηκε από τον Αμερικανό υπουργό Υγείας Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, ξεκίνησε χθες, Τετάρτη, τις εργασίες της με στόχο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >