AD

Ιράν: Πάνω από 900 νεκροί στον πόλεμο των 12 ημερών με το Ισραήλ

Τουλάχιστον 935 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Ιράν κατά τη διάρκεια του 12ήμερου πολέμου της χώρας με το Ισραήλ, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό που έδωσε σήμερα η ιρανική δικαστική αρχή.

«Κατά τη διάρκεια του 12ήμερου πολέμου που εξαπέλυσε το σιωνιστικό καθεστώς εναντίον της χώρας μας, έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής 935 μάρτυρες», συμπεριλαμβανομένων 132 γυναικών και 38 παιδιών δήλωσε ο εκπρόσωπος της δικαστικής αρχής Ασγκάρ Τζαχανγκίρ, σύμφωνα με το ιρανικό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

Το Ισραήλ εξαπέλυσε τη 13η Ιουνίου αεροπορικούς βομβαρδισμούς πρωτοφανούς κλίμακας εναντίον του Ιράν, σκοτώνοντας ανώτατους αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων και κορυφαίους επιστήμονες του πυρηνικού προγράμματος της Ισλαμικής Δημοκρατίας.

Έπειτα από 12 ημέρες εχθροπραξιών, την 24η Ιουνίου, τέθηκε σε εφαρμογή την περασμένη Τρίτη κατάπαυση του πυρός μεταξύ των δύο χωρών, ορκισμένων εχθρών.

Από την πλευρά του, το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ λέει πως 28 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Ισραήλ και 3.238 τραυματίστηκαν από τις ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζάκυνθος: Διάσωση 18χρονου κολυμβητή από το Λιμενικό στον Άγιο Νικόλαο Βολιμών

Eπιχείρηση έρευνας και διάσωσης ενός 18χρονου Ρουμάνου πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου. Συγκεκριμένα ο Λιμενικός Σταθμός του Αγίου Νικολάου Βολιμών, ειδοποιήθηκε ότι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σάκης Ρουβάς: Η πρώτη αντίδραση για το σκισμένο παντελόνι που έγινε viral – «Πολύ σοβαρά θέματα έχετε, μπράβο»

«Κάπου θα με δείτε τηλεοπτικά του χρόνου», είπε ο Σάκης Ρουβάς. Για συναυλία στη Λάρισα βρέθηκε προ ημερών ο Σάκης Ρουβάς και αυτό που έγινε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χανιά: Νεκρός 62χρονος στο Ελαφονήσι – Καταπλακώθηκε από μεταλλική κατασκευή που παρασύρθηκε από τους θυελλώδεις ανέμους

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 62χρονος στο Ελαφονήσι του Δήμου Κισάμου, όταν η μεταλλική κατασκευή πάνω στην οποία εργαζόταν παρασύρθηκε από τους θυελλώδεις ανέμους

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σουδάν: Ο ΟΗΕ εκφράζει φόβους για την έλλειψη πόρων για την αντιμετώπιση της πείνας και του υποσιτισμού

Ο ΟΗΕ εκφράζει φόβους για την έλλειψη πόρων για την αντιμετώπιση της πείνας και του αυξανόμενου υποσιτισμού που πλήττουν εκατομμύρια Σουδανούς σε μια χώρα που

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >