AD

Ρένα Μόρφη: «Όσοι με αγάπησαν μέσα από το Μουσικό Κουτί δεν έχουν σαφή εικόνα για την καλλιτεχνική μου υπόσταση»

H Ρένα Μόρφη παραχώρησε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία και στους δημοσιογράφους που την συνάντησαν σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η γνωστή ερμηνεύτρια κλήθηκε να εξηγήσει τη διάθεση να ανεβάζει πιο προσωπικά και χαρούμενα βιντεάκια στα social media το τελευταίο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρένα Μόρφη παραδέχθηκε αρχικά πως «ήθελα να εξηγήσω, χωρίς να απολογούμαι ουσιαστικά, ότι ο περισσότερος κόσμος που με έχει αγαπήσει μέσα από την μουσική εκπομπή δεν έχει σαφή εικόνα για την καλλιτεχνική μου υπόσταση. Ουσιαστικά, με δυο λόγια, ήθελα να πω πως άμα έχεις έρθει σε live μου, ξέρεις πολύ καλά πως χορεύω και το τι γίνεται εκεί».

«Για πολύ καιρό ήμουν κάπως πιο εσωστρεφής και, όταν θέλησα τελικά να επικοινωνήσω λίγο την αλήθεια μου, είδα ότι ο κόσμος είναι έτοιμος πιο πολύ να σ’ αγαπήσει παρά να σε μισήσει».

«Εγώ ποτέ δεν έχω δηλώσει έντεχνη. Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έκανε το cross over στη μουσική. Ένας λαϊκός τραγουδιστής τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη και τότε ήταν κάτι πολύ σοβαρό, ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για την ένωση των ειδών» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ρένα Μόρφη στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις που προβλήθηκαν στο Buongiorno του MEGA.

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Προωθεί σχέδιο αύξησης τιμών κατά 50% μέσω φορολόγησης σε ζάχαρη, αλκοόλ και καπνό

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ασκεί πιέσεις προκειμένου οι χώρες να αυξήσουν τις τιμές των ποτών με ζάχαρη, του αλκοόλ και του καπνού κατά 50% σε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Politico: Ευρείας κλίμακας αμυντική συμφωνία θα συνάψουν Γερμανία – Βρετανία

Αμυντική συμφωνία ευρείας κλίμακας αναμένεται να υπογράψουν στις 17 Ιουλίου η Γερμανία και η Βρετανία, στη βάση της περσινής κοινής δήλωσης του τότε καγκελάριου Όλαφ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Υποχρεωτική ηλεκτρονική τιμολόγηση: Αλλάζει το τοπίο για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες

Αλλάζει το τοπίο στις συναλλαγές επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών από την 1η Ιουλίου 2025, με την υποχρεωτική εφαρμογή της πλήρους ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Όπως επισημαίνει ο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κατερίνα Καραβάτου για Λάμπρο Κωνσταντάρα – Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν έχω υποτιμήσει ποτέ κανέναν στη ζωή μου»

«Θα βρισκόμαστε στην ίδια ζώνη, όπως και πολλοί άλλοι, και σέβομαι κάθε προσπάθεια» δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου. Λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >