AD

Αυλαία για το Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Υπερισχύει το συναίσθημα πληρότητας»

Το Happy Day ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία μία ακόμη χρονιά, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να είναι στον αέρα του Alpha το πρωί της Παρασκευής.

Το αγαπημένο πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, ανανεώνοντας το ραντεβού του για τον Σεπτέμβριο, όταν θα ξεκινήσει την 12η τηλεοπτική του σεζόν. Στο τελευταίο μέρος της εκπομπής, η Σταματίνα υποδέχθηκε τον Χρήστο Μενιδιάτη, για να κλείσουν τη χρονιά με χαρά και όμορφη διάθεση. «Σήμερα νιώθω ανάμεικτα συναισθήματα. Η χαρά υπερισχύει, καθώς νιώθουμε ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη σας και πληρότητα για αυτή την μοναδική επαγγελματική συνθήκη, που δεν συναντάς συχνά. Υπάρχει όμως και μια μικρή στενοχώρια για το ότι θα μας λείψει το πρωινό μας καφεδάκι και οι συνήθειές μας», τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Alpha, που είναι το κανάλι και η οικογένεια μας. Μας στηρίζει και μας εμπιστεύεται την πρωινή ζώνη τα τελευταία 12 χρόνια», πρόσθεσε. «Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι μια μοναδική τηλεοπτική προσωπικότητα στον χώρο μας. Του εύχομαι να ακούσει την ψυχή του, να ξεκουραστεί, να απολαύσει τους δικούς του ανθρώπους και να βρει τον τρόπο να παραμείνει στις τηλεοπτικές μας συνήθειες όπως επιθυμεί», υπογράμμισε η Σταματίνα, κλείνοντας την εκπομπή με την υπόσχεση να συναντηθούν ξανά τον Σεπτέμβριο.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Στάθης Αγγελόπουλος: «Ποιος θα μου βγάλει αυτή τη ρετσινιά του κακοποιητή;»

«Είναι δυνατόν ένας ερωτικός τραγουδιστής να μην αγαπάει τις γυναίκες; Εγώ ζω για τις γυναίκες κι έχω ταλαιπωρηθεί από τις γυναίκες», είπε ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εν ψυχρώ δολοφονία στην Αγ. Παρασκευή: Πέντε κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο – Αναζητείται ο δράστης

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ μετά την εκτέλεση ενός άνδρα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην οδό Ειρήνης, στην Αγία Παρασκευή. Τρεις σφαίρες βρήκαν το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Συνελήφθησαν στην Αθήνα 5 Τούρκοι υπήκοοι, μέλη εγκληματικής ομάδας

Στη σύλληψη πέντε τούρκων υπηκόων, που φέρονται να είναι μέλη εγκληματικής ομάδας, προχώρησε σε διάφορες περιοχές της Αττικής η ΕΛΑΣ. Ειδικότερα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σύνοδος κορυφής ΕΕ – Μολδαβίας: Στο επίκεντρο το νέο σχέδιο ανάπτυξης με χρηματοδότηση ύψους 1,9 δισ. ευρώ

Η πρώτη σύνοδος κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Δημοκρατίας της Μολδαβίας πραγματοποιείται σήμερα στο Κισινάου. Η επιλεγμένη στιγμή θεωρείται κρίσιμη για το ευρωπαϊκό μέλλον της Δημοκρατίας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική και νότια Εύβοια το Σάββατο 5 Ιουλίου

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr), για αύριο Σάββατο 05 Ιουλίου 2025, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >