AD

«Rental Family»: Οι πρώτες κριτικές γεννούν φήμες για Όσκαρ στον Μπρένταν Φρέιζερ

Μετά τη θριαμβευτική του βράβευση στα Όσκαρ, το 2023, για την ερμηνεία του στην ταινία «Η Φάλαινα», ο Μπρένταν Φρέιζερ φαίνεται πως είναι έτοιμος να επιστρέψει για μία δεύτερη νίκη.

Η αιτία είναι το «Rental Family» η δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα της Hikari, της δημιουργού πίσω από την επιτυχημένη σειρά «Beef» στο Netflix.

Η παραγωγή της Searchlight, που διαδραματίζεται στην Ιαπωνία, περιγράφεται ως μια τρυφερή, αστεία και βαθιά ανθρώπινη ιστορία. Οι πρώτες πληροφορίες τη συγκρίνουν με προηγούμενες, δημοφιλείς υποψηφιότητες για το βραβείο της Καλύτερης Ταινίας, υποδηλώνοντας ότι διαθέτει το συναισθηματικό βάθος να κερδίσει τόσο τους κριτικούς όσο και το κοινό.

Ο Φρέιζερ υποδύεται έναν αποτυχημένο Αμερικανό ηθοποιό που ζει στο Τόκιο. Ο χαρακτήρας του βρίσκει δουλειά σε μια παράξενη ιαπωνική υπηρεσία, αυτή του «μέλους ενοικιαζόμενης οικογένειας». Για την υπηρεσία αυτή, προσλαμβάνονται ηθοποιοί για να παίξουν συγκεκριμένους ρόλους στη ζωή μοναχικών πελατών, καλύπτοντας κενά και προσφέροντας συντροφιά. Ωστόσο αυτό που ξεκινά ως παράσταση εξελίσσεται σιγά σιγά σε κάτι πιο ειλικρινές, βαθύ και θεραπευτικό.

Σύμφωνα με το World of Reel, σε διάφορες δοκιμαστικές προβολές η ταινία έχει κερδίσει εξαιρετικά σχόλια. Μάλιστα ένας θεατής δήλωσε: «Είναι πολύ καλή. Έχει αυτό το ζεστό συναίσθημα που σου αφήνουν ταινίες όπως το «The Holdovers» και το «Little Miss Sunshine». Ο Φρέιζερ είναι φανταστικός ως ένας φιλόδοξος, ηλικιωμένος ηθοποιός στην Ιαπωνία που αναπτύσσει πολλαπλές σχέσεις με πελάτες — είναι τόσο ειλικρινής και γνήσιος όσο και το σενάριο της ταινίας».

Η Hikari συνυπογράφει το σενάριο του «Rental Family» με τον Stephen Blahut, ενώ έχει και ρόλο στην παραγωγή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προυνέλα Σκέιλς: Πέθανε στα 93 της χρόνια η Βρετανίδα ηθοποιός, γνωστή από την κωμική σειρά «Fawlty Towers»

Η Βρετανίδα ηθοποιός Προυνέλα Σκέιλς, που ήταν περισσότερο γνωστή από τον ρόλο της ως Σίμπιλ Φόλτι στην κωμική σειρά «Fawlty Towers» (Ένα τρελό, τρελό ξενοδοχείο),

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Tις λεπτομέρειες ενός σχεδίου εκεχειρίας θα συζητήσουν αυτή την εβδομάδα Ουκρανοί και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι Ουκρανοί και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι θα συναντηθούν στο τέλος της εβδομάδας για να συζητήσουν σχετικά με τις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μαριάννα Κουράκου: «Το χειρότερο που έχω ακούσει ήταν ότι ήμουν λεσβία, εκδικήθηκα την Άννα Συνοδινού για το κακό που μου έκανε»

Τη Μαριάννα Κουράκου σε μία από τις εξαιρετικά σπάνιες συνεντεύξεις της φιλοξένησαν στο “Στούντιο 4” της Τρίτης (28/10) ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Στο Νέο Δελχί ψεκάζουν τα σύννεφα για να διαλύσουν το νέφος της πιο μολυσμένης πρωτεύουσας στον κόσμο

Πείραμα σποράς νεφών πάνω από το Νέο Δελχί, πραγματοποίησαν οι αρχές την Τρίτη (28/10) επιχειρώντας να προκαλέσουν τεχνητή βροχή με στόχο την απομάκρυνση των ρύπων

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δεκατέσσερις νεκροί από αμερικανικά πλήγματα εναντίον πλοίων που θεωρούνταν ότι μετέφεραν ναρκωτικά στον Ειρηνικό

Μια σειρά από πλήγματα των αμερικανικών δυνάμεων εναντίον πλοίων που θεωρούνταν ύποπτα ότι μετέφεραν ναρκωτικά στον ανατολικό Ειρηνικό είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 14 άτομα,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >