AD

Τραγωδία στο Σαν Αντόνιο: Τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε σύγκρουση λεωφορείου με κλεμμένο όχημα

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από δώδεκα τραυματίστηκαν την Πέμπτη σε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Ι-35 στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, όταν ένα κλεμμένο όχημα έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε λεωφορείο, προκαλώντας αλυσιδωτή σύγκρουση πολλών οχημάτων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο από τα θύματα έχασαν τη ζωή τους επί τόπου μέσα στο λεωφορείο, ενώ άλλοι δύο υπέκυψαν στα τραύματά τους στο νοσοκομείο. Η πυροσβεστική υπηρεσία μετέφερε 21 τραυματίες σε κοντινά νοσοκομεία, μεταξύ των οποίων υπήρχαν και παιδιά καθώς και ηλικιωμένοι.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ένα κλεμμένο Camaro έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε ρυμουλκούμενο τρέιλερ που ήταν προσαρτημένο στο λεωφορείο, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο και το λεωφορείο να χτυπήσει σε προστατευτικό κιγκλίδωμα. Λίγο αργότερα, νταλίκα προσέκρουσε στο λεωφορείο, το οποίο ανετράπη, εκσφενδονίζοντας επιβάτες στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αρκετά άτομα που επέβαιναν στο κλεμμένο όχημα εγκατέλειψαν τη σκηνή του δυστυχήματος χωρίς να προσφέρουν καμία βοήθεια. Ένας από τους δράστες ήταν οπλισμένος. Μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί ή ταυτοποιηθεί.

Ο αρχηγός της αστυνομίας, Ουίλιαμ ΜακΜάνους, χαρακτήρισε το περιστατικό «σοκαριστικό» και τόνισε ότι η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: Associated Press

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Συνελήφθη 46χρονος οδηγός κλεμμένου οχήματος μετά από επεισοδιακή καταδίωξη από το Μενίδι ως τα Πατήσια

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε από το Μενίδι προς τα Πατήσια για κλεμμένο όχημα. Όλα ξεκίνησαν μισή ώρα μετά τις 5 το απόγευμα στο Μενίδι, όταν αστυνομικοί

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Προκλητική ρητορική Ερντογάν από τα Κατεχόμενα – Καλεί τη διεθνή κοινότητα «να συμφιλιωθεί με την πραγματικότητα»

Σε μια προκλητική ενέργεια, την ημέρα της μαύρης επετείου του Αττίλα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισκέφθηκε τα Κατεχόμενα. Ο Τούρκος πρόεδρος επανέλαβε τη θέση του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΟΗΕ: Τουλάχιστον 128.000 άνθρωποι εκτοπίστηκαν από τις συγκρούσεις στη Συρία

Περισσότεροι από 128.000 άνθρωποι εκτοπίστηκαν μέσα σε μία εβδομάδα εξαιτίας των διακοινοτικών συγκρούσεων που ξέσπασαν στο προπύργιο της Δρούζων στη νότια Συρία, όπως ανακοίνωσε σήμερα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ν. Χριστοδουλίδης: Η θέση της Τουρκίας στο Κυπριακό δεν στηρίζεται από τη διεθνή κοινότητα

«Η θέση της Τουρκίας δεν στηρίζεται από τη διεθνή κοινότητα, ό,τι και αν λέει η τουρκική πλευρά, όσα πανηγύρια και να γίνουν σήμερα», δήλωσε την Κυριακή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >