AD

Οι ρωσικές δυνάμεις κατέρριψαν 142 ουκρανικά drones στη διάρκεια της νύχτας – 27 πάνω από την περιοχή της Μόσχας

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και ο δήμαρχος της Μόσχας ανακοίνωσαν ότι οι ρωσικές δυνάμεις κατέρριψαν 142 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones) στη διάρκεια της νύχτας, συμπεριλαμβανομένων 27 πάνω από την περιοχή της Μόσχας.

Τα drones ανακοινώθηκε ότι καταρρίφθηκαν σε αριθμό περιοχών στο ευρωπαϊκό τμήμα της Ρωσίας, όπως και πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα.

Κατά τις επιθέσεις αυτές 4 drones κατευθύνονταν προς τη ρωσική πρωτεύουσα, τα οποία καταρρίφθηκαν σήμερα το πρωί, ανακοίνωσε σε ανάρτησή του στο Telegram γύρω στις 10:00 τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδος) ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν.

Σύμφωνα με την αρχή πολιτικής αεροπορίας της Ρωσίας Rosaviatsia, τέσσερα μεγάλα αεροδρόμια που εξυπηρετούν τη Μόσχα –Σερεμέτιεβο, Βνούκοβο, Ντομοντέντοβο και Ζουκόφσκι– επηρεάστηκαν, με αποτέλεσμα την ανακατεύθυνση 134 πτήσεων.

Ως τις 10:00 ώρα Μόσχας, μόνον δύο αεροδρόμια παρέμεναν κλειστά στην εναέρια κυκλοφορία –το Βνούκοβο στην περιοχή της Μόσχας και το Γκράμπτσεβο στην περιοχή της Καλούγκα.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Συνελήφθη 46χρονος οδηγός κλεμμένου οχήματος μετά από επεισοδιακή καταδίωξη από το Μενίδι ως τα Πατήσια

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε από το Μενίδι προς τα Πατήσια για κλεμμένο όχημα. Όλα ξεκίνησαν μισή ώρα μετά τις 5 το απόγευμα στο Μενίδι, όταν αστυνομικοί

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Προκλητική ρητορική Ερντογάν από τα Κατεχόμενα – Καλεί τη διεθνή κοινότητα «να συμφιλιωθεί με την πραγματικότητα»

Σε μια προκλητική ενέργεια, την ημέρα της μαύρης επετείου του Αττίλα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισκέφθηκε τα Κατεχόμενα. Ο Τούρκος πρόεδρος επανέλαβε τη θέση του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΟΗΕ: Τουλάχιστον 128.000 άνθρωποι εκτοπίστηκαν από τις συγκρούσεις στη Συρία

Περισσότεροι από 128.000 άνθρωποι εκτοπίστηκαν μέσα σε μία εβδομάδα εξαιτίας των διακοινοτικών συγκρούσεων που ξέσπασαν στο προπύργιο της Δρούζων στη νότια Συρία, όπως ανακοίνωσε σήμερα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ν. Χριστοδουλίδης: Η θέση της Τουρκίας στο Κυπριακό δεν στηρίζεται από τη διεθνή κοινότητα

«Η θέση της Τουρκίας δεν στηρίζεται από τη διεθνή κοινότητα, ό,τι και αν λέει η τουρκική πλευρά, όσα πανηγύρια και να γίνουν σήμερα», δήλωσε την Κυριακή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >