AD

Που έδωσε η Kylie Minogue το τριαντάφυλλό της [και τι είπε στο ελληνικό κοινό];

Από τα πρώτα της λόγια στο Ελληνικό κοινό ήταν: “Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Έχει πολλή ζέστη απόψε”. Απέδειξε όμως ότι η ζέστη δεν ήταν ικανή να μειώσει την ενέργεια της. Μπορεί να σταμάτησε αρκετές φορές για να πιεί νερό, πλήρως ενυδατωμένη όμως μοίρασε τη φλόγα της στο Ελληνικό κοινό που την άκουγε για πρώτη φορά.

@alexlizardosΗ Kylie Minogue έδωσε για πρώτη φορά συναυλία στην Ελλάδα, στην τελευταία στάση του Tension Tour στην Ευρώπη. Υποσχέθηκε ότι όσα τραγούδια δεν είπε χθες, θα τα πει σύντομα σε επόμενη συναυλία στην Αθήνα. Είπε όμως και άλλα, και τα έχω συγκεντρώσει σε αυτό το βίντεο. Kylie Minogue performed in Greece for the first time, at the final stop of her Tension Tour in Europe. She promised that the songs she didn’t perform last night will be included in her next concert in Athens. But she also said more — and I’ve captured it all in this video. #KylieMinogue #TensionTour #Releaseathens25 #Kylie #PopLegend @apollonbollas @kylieminogue

♬ πρωτότυπος ήχος – Alexandros Romanos Lizardos – Alexandros Romanos Lizardos

Η Kylie Minogue μοιράζει συχνά τριαντάφυλλα στις συναυλίες της ως μια συμβολική χειρονομία αγάπης και σύνδεσης με το κοινό, που έχει εξελιχθεί σε χαρακτηριστική της συνήθεια. Η πράξη αυτή συνδέεται και θεματικά με το διάσημο ντουέτο της με τον Nick Cave, το σκοτεινό και ατμοσφαιρικό τραγούδι “Where the Wild Roses Grow” (1995), όπου η ίδια υποδύεται την τραγική φιγούρα της Eliza Day.

Το τραγούδι αυτό, με τον έντονο συμβολισμό του τριαντάφυλλου, έχει αφήσει έντονο αποτύπωμα στην καλλιτεχνική της πορεία και συμβάλλει στη σημασία της χειρονομίας. Τυχερή της βραδιάς, η Κωνσταντίνα.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Αν και οι φήμες θέλουν πλέον να διαπραγματεύεται την αγορά ενός σπιτιού στην Αίγινα (για κάποιους η αγορά έχει ήδη γίνει), έδειξε ότι κάνει καλό practice στα ελληνικά της λέγοντας με ωραία προφορά αρκετές φορές ότι “μας αγαπάει πολύ”. Και εμείς την αγαπήσαμε.

Λίγο πριν φύγει από τη σκηνή, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να μοιραστεί κάποιες σκέψεις: “Ευχαριστώ (στα Ελληνικά). Με δυσκολία σκέφτομαι καθαρά στα αγγλικά. Ελπίζω να τα είπα εντάξει στα Ελληνικά! Πώς νιώθετε όλοι τώρα; Όλα καλά; Το νιώθουμε όλοι. Κάπου εδώ τελειώνουμε (τη συναυλία). Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ειλικρινά. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Θέλω να ευχαριστήσω, το release στην Αθήνα που μας φιλοξένησε. Έχετε ένα υπέροχο φεστιβάλ. Ευχαριστώ όλους σας, από την πρώτη σειρά μέχρι τέρμα πίσω. Να ακούσω τις φωνές όλων όσοι ήσασταν πίσω και το γλεντούσατε. Ευχαριστούμε και πάλι που ήσασταν εδώ μαζί μας. Σας αγαπώ όλους. Ευχαριστώ. Πώς σας φαίνεται να πούμε άλλο ένα τραγούδι μαζί; Εγώ θα το ήθελα αυτό. Πάμε να το κάνουμε”.

Φωτό: Μαρία Νικολαΐδου
Φωτό: Αλέξανδρος Λιζάρδος

Πηγή: ertnews.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Συνεχίζεται το αιματοκύλισμα στη Γάζα: Τουλάχιστον 116 νεκροί σε ισραηλινές επιθέσεις

Η Πολιτική Προστασία στη Λωρίδα της Γάζας ανακοίνωσε ότι την Κυριακή, ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις άνοιξαν πυρ εναντίον Παλαιστινίων πολιτών που προσπαθούσαν να προσεγγίσουν ανθρωπιστική βοήθεια,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Φορολογικές δηλώσεις: Τελευταία ημέρα η Δευτέρα – Πότε θα πληρωθεί η πρώτη δόση

Σήμερα, Δευτέρα 21 Ιουλίου, είναι η προθεσμία για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, και σύμφωνα με τα στοιχεία, οι περισσότεροι φορολογούμενοι έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μητσοτάκης: Δύο θαλάσσια πάρκα σε Ιόνιο και Νότιο Αιγαίο – Η Ελλάδα ηγέτης στη Μεσόγειο

«Υλοποιώ την υπόσχεσή μου για τη δημιουργία δύο νέων Εθνικών Θαλάσσιων Πάρκων σε Ιόνιο και Νότιο Αιγαίο», τόνισε σε δήλωση του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μαζική κυβερνοεπίθεση κατά της Microsoft – Κίνδυνος για χιλιάδες servers παγκοσμίως

Το λογισμικό διακομιστή της Microsoft Corp. δέχθηκε μαζική κυβερνοεπίθεση, με αναλυτές κυβερνοασφάλειας να προειδοποιούν για σοβαρές παραβιάσεις ασφαλείας παγκοσμίως. Η εταιρεία, με έδρα το Ρέντμοντ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Ο άνθρωπος που θα κακοποιήσει ένα ζώο, θα κακοποιήσει κι έναν άνθρωπο – Είναι ψυχικά άρρωστος»

Στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Pet Stories» με τη Νίκη Ζαρκάδα, καλεσμένος ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, όπως παρακολουθήσαμε το μεσημέρι της Κυριακής στο πρόγραμμα του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >