AD

Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Αγάπη, Ελπίδα, Φως: Η μεγάλη συναυλία, δυο χρόνια μετά τον θάνατο της, στο STAR

Μαριάννα – Αγάπη, Ελπίδα, Φως, απόψε στις 23.15 στο STAR.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την απώλεια της μεγάλης Ελληνίδας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, το Star προβάλει απόψε, Τετάρτη 23 Ιουλίου 2025 στις 20.45, την ιστορική συναυλία, που διοργανώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2024 στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, ως φόρος τιμής στο έργο και στην προσφορά της.

Η συγκινητική εκδήλωση διοργανώθηκε από το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και το Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο.

Μια μουσική παράσταση μνήμης και τιμής, σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη, με τη συμμετοχή καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν συνδεθεί με το έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Νατάσα Θεοδωρίδου, Στέφανος Κορκολής, Μαρινέλλα, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Αντώνης Ρέμος, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Σάκης Ρουβάς, Μαρία Φαραντούρη, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιώργος Χατζηνάσιος ένωσαν τις φωνές τους με τις φωνές των θεατών του κατάμεστου Ηρωδείου απευθύνοντας όλοι μαζί ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικουμενική Ελληνίδα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, που με τη ζωή και το ανεκτίμητο ανθρωπιστικό της έργο άγγιξε τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων, προσφέροντας απλόχερα Αγάπη, Ελπίδα και Φως.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η γενική διευθύντρια της UNESCO, Audrey Azoulay, απηύθυνε χαιρετισμό και εξήρε το σημαντικό έργο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η οποία ήταν η μοναδική Ελληνίδα που έχει τιμηθεί με τον τίτλο της πρέσβειρας της UNESCO και το Βραβείο του ΟΗΕ Nelson Mandela 2020.

Αφηγητές της ξεχωριστής εκδήλωσης ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Κατερίνα Λεχού, ενώ ο μοναδικός φωτισμός έγινε από τη διεθνώς καταξιωμένη Ελευθερία Ντεκώ.

Στη σκηνή του Ηρωδείου και αποθεραπευμένα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ, πλαισιωμένα από την παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου, μίλησαν για τη δική τους Μαριάννα με συγκίνηση και αγάπη.

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μουσείο του Λούβρου: Δυο συλλήψεις για τη ληστεία, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διερεύνηση της περίφημης ληστείας που συγκλόνισε το Μουσείο του Λούβρου, με την Δικαστική Αστυνομία του Παρισιού να προχωρά σε δύο συλλήψεις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αποστολία Ζώη: «Ήταν η μεγαλύτερή μου φοβία και την έζησα με τον χειρότερο τρόπο»

Η Αποστολία Ζώη έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια των

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Παρίσι: Σύλληψη δύο ατόμων για την κλοπή πολύτιμων κοσμημάτων από το Μουσείο του Λούβρου

Δύο άτομα συνελήφθησαν σε σχέση με την κλοπή πολύτιμων κοσμημάτων από το Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Όπως

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΗΠΑ: Ένας νεκρός και έξι τραυματίες από πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο Λίνκολν της Πενσιλβάνια

Τουλάχιστον ένα άτομο σκοτώθηκε και έξι ακόμη τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς το βράδυ του Σαββάτου στο Πανεπιστήμιο Λίνκολν της Πενσιλβάνια, στις ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια των

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >