AD

Στη ΜΕΘ Ρίου νοσηλεύεται 15χρονος που υπέστη θερμοπληξία στο Μέτσοβο

Στη ΜΕΘ Ρίου στην Πάτρα νοσηλεύεται ένα 15χρονο αγόρι το οποίο υπέστη θερμοπληξία ενώ βρισκόταν για πεζοπορία στο Μέτσοβο. Το παιδί πάσχει από μία ασθένεια που δεν του επιτρέπει να ιδρώνει.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε στην περιοχή, οδήγησαν τον 15χρονο να αισθανθεί αδιαθεσία και να λιποθυμήσει.

Αμέσως τον προσέγγισαν διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι μαζί με γιατρό των διασωλήνωσαν καθ’ οδόν για το νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων. Στο νοσοκομείο οι γιατροί έδωσαν μάχη για να κρατήσουν το παιδί στη ζωή και κατάφεραν να τον σταθεροποιήσουν.

Κρίθηκε αναγκαίο λόγω της κατάστασης του, να μεταφερθεί στο Ρίο για να νοσηλευτεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων.

Οι γιατροί στη ΜΕΘ, περιμένουν να περάσει το πρώτο 24ωρο το οποίο θεωρείται κρίσιμο, αν και όπως σημειώνουν με νόημα “οι γιατροί στα Γιάννενα έκαναν εξαιρετική δουλειά και τον κράτησαν στη ζωή”.

Αύριο θα αποφασιστεί αν ο 15χρονος θα αποσωληνωθεί.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φωτιά τώρα στην Εύβοια: Πύρινος εφιάλτης – Ανεξέλεγκτο το μέτωπο

Ανεξέλεγκτο το μέτωπο της πυρκαγιάς στην Εύβοια. Η φωτιά στη Στενή έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις γιατί πνέουν ισχυροί άνεμοι. Το κύριο μέτωπο εντοπίζεται στην περιοχή του Πισσώνα.   

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κοζάνη: Μήνυμα 112 για ετοιμότητα των κατοίκων κοντά στη Μανδριά Μαυροπηγής – Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Μήνυμα του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 εστάλη στις 16:45 προς τους κατοίκους που βρίσκονται πλησίον της Μανδριάς Μαυροπηγής στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης προκειμένου να

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νόρα Βαλσάμη για Ερρίκο Ανδρέου: «Μου λείπει πάρα πολύ, μαθαίνεις απλώς να ζεις με τον πόνο»

  Η Νόρα Βαλσάμη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον Ανδρέα Θεοδώρου. Η γνωστή πρωταγωνίστρια της χρυσής δεκαετίας του ’60 αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού από παραλία στα Κύθηρα λόγω της φωτιάς

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων από την παραλία Λημνιώνας Κυθήρων προς το λιμάνι του Καψαλίου, υπό τον συντονισμό του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >