AD

ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεσμεύθηκαν οι περιουσίες δύο αγροκτηνοτρόφων της Θεσσαλίας για «ύποπτες» χρηματοδοτήσεις 1,7 εκατ. ευρώ

Στα χέρια των ευρωπαίων εισαγγελέων βρίσκονται δυο πολυσέλιδα πορίσματα της Αρχής για το Ξέπλυμα του Μαύρου Χρήματος για «ύποπτες» ευρωπαϊκές επιδοτήσεις δύο αγροκτηνοτρόφων της Θεσσαλίας, μέσω από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, συνολικού ύψους 1.700.000 ευρώ, την περίοδο 2019- 2024.

Ήδη διατάχθηκε η δέσμευση των τραπεζικών τους λογαριασμών, και των περιουσιακών τους στοιχείων, μεταξύ αυτών, κρυπτονομίσματα, ακίνητα αλλά και πολυτελή αυτοκίνητα.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αρχής με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, σύμφωνα με πληροφορίες, συγκεντρώθηκαν στοιχεία αφορούσαν, στην πρώτη περίπτωση, επιδότηση 1.400.000 ευρώ την πενταετία 2019-2024 και, στη δεύτερη, ύψους 300.000 ευρώ την περίοδο 2020-2024.

Μάλιστα, ο ένας αγροκτηνοτρόφος, αν και διαμένει στη Θεσσαλία, φέρεται να κατέθεσε αίτηση για επιδότηση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, οι αρχές φέρονται να δέσμευσαν τραπεζικούς λογαριασμούς, ομόλογα και μετοχές , τραπεζικές θυρίδες στις οποίες βρέθηκαν ακόμη και κρυπτονομίσματα, οκτώ ακίνητα, δυο αγροτεμάχια με φωτοβολταϊκά αλλά και δυο πολυτελή αυτοκίνητα.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΥΠΕΞ κατά Τουρκίας: Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια η εξαγγελία για Θαλάσσια Πάρκα εκτός χωρικών υδάτων

«Απαράδεκτη, μονομερή και παράνομη ενέργεια που δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα έναντι των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων» χαρακτήρισε το υπουργείο Εξωτερικών την εξαγγελία της Τουρκίας για

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μη επεμβατική τεχνολογία υπερήχων «φωτίζει» το ανοσοποιητικό σε πραγματικό χρόνο – Η έρευνα του καθηγητή Αρβανίτη

Μια καινοτόμα μέθοδος απεικόνισης, διάγνωσης και θεραπείας του καρκίνου παρουσιάστηκε από ερευνητική ομάδα των Πανεπιστημίων Georgia Tech και Emory στις ΗΠΑ, με επικεφαλής τον αναπλ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τη δημοσιοποίηση ονομάτων για την υπόθεση υπεξαίρεσης 1,7 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ζητά η Ελληνική Λύση

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Ελληνική Λύση, κατηγορώντας την ότι αρνείται να αποκαλύψει τα ονόματα των εμπλεκομένων στην υπόθεση υπεξαίρεσης 1,7 εκατ. ευρώ από τον

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πειραιάς: Συνελήφθη 31χρονη τη στιγμή που επιχειρούσε να διαρρήξει κατάστημα

Από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δημοτικού Θεάτρου διακριβώθηκε η δράση 31χρονης ημεδαπής που διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις σε καταστήματα στην περιοχή του Πειραιά,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >